forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 07 ghost anime

Go down 
Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Volgende
AuteurBericht
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: 07 ghost anime   vr jun 07 2013, 11:17

de wereld bestaat uit 7 delen. deze behoren allemaal tot het barsburg empire. ooit was wat nu district 1 is het raggs kingdom maar door een oorlog met barsburg is iedereen van raggs of vermoord of tot slaven gemaakt. iedereen geloofd in de chief of heaven. hij is degene die je ziel in de hemel ontvangt en je weer terug naar aarde stuurt voor een nieuw leven. een andere god heet verloren. hij was een soort engel de doods die zielen moest ophalen. alleen toen hij weigerde zijn werk uit te voeren en slecht werd is zijn ziel opgesplitst in 7 delen. elk deel leeft voort in een mens. die mensen zijn de ghost. ze zien er als een normaal mens uit tenzij ze in hun "echte" vorm zijn want dan zijn het net magere hein. elke keer als een ghost doodgaat reïncarneert hij in een mens van een van de god houses. deze zijn: barsburg, oak, reuen, krat, raggs, hausen en verius. elke ghost komt uit een van de god houses en elk huis heeft zijn eigen ghost.

dit zijn de god houses met hun ghost. de eerste is naam is die van de god house, als je een ghost speelt is hij familie van een van de houses en is dat dus zijn achternaam. de tweede naam is die van de ghost. zo word je persoon dus genoemd als hij in ghost vorm is.

- barsburg, ea (de ghost die de bestemming na je dood bepaald.)
- oak, relikt (de ghost die het verleden ziet.)
- reuen, landkarte (de ghost die zichzelf of een ander naar een bepaalde plek stuurt.)-al bezet
- krat, profe (de ghost profeties voorspelt.) - al bezet.
- raggs, vertrag (de ghost die zielen manipuleerd.)
- hausen, fest (de ghost die zielen verbind.)-al bezet
- verius, zehel (de ghost die verbindingen verbreekt.)-al bezet
dat wat in haakjes staat is de specialiteit van een ghost. dit is iets wat alleen de desbetreffende ghost kan doen en de andere niet.

elk huis staat in een ander district en elke ghost komt dus ook ergens anders vandaan.
om te zorgen dat het slecht deel van verloren niet te veel schade aan kan richten is zijn lichaam opgesloten in "pandora's box" en die kan alleen geopend worden met de eye of mikhail, dat is een ronde rode steen ter grote van een oogbal. in die steen zit sterke zaiphon die een drager kan gebruiken. de herinneringen van verloren zijn opgesloten in de eye of raphael. die is vergelijkbaar met de eye of mikhail alleen dan is hij blauw. ook hier zit krachtige zaiphon is die gebruikt kan worden. het is de bedoeling dat die steen uit de handen gehouden word van de reïncarnatie van verloren omdat hij/zij anders zijn geheugen terug krijgt en dus weet dat hij verloren is. er zijn een paar organisaties die de grootste rol spelen. dit zijn: de black hawks, de black beasts en de bishop organisation.

de black hawks zijn een slechte organisatie onder leiding van de reïncarnatie van verloren. hij/zij heeft de eye of raphael bemachtigd en weet dus dat hij/zij verloren is.

de black beasts zijn een bijna uitgestorven organisatie die onder leiding staan van de koninklijke familie van raggs. maar omdat die familie bijna helemaal is uitgemoord net als de organisatie zelf houden de resterende leden zich schuil.

de bishop organisation zijn de bisschoppen van de kerk van barsburg. ook de ghost behoren hiertoe. de bishop's zijn eigenlijk de enige goede organisatie die nog wat aan de black hawks kunnen doen.

wie kan je spelen?
een ghost, elke ghost is er maar één keer en zehel is voor mij X3
een black hawk, dat is dus of verloren of een lid. elk lid is een warsfeil (soort slechte magiër)
iemand van de kerk
iemand anders
een fyulong (wijze draken, boodschappers van de hemel)

er zijn kors, dat zijn slechte wezens van verloren. ze zien eruit als een stel skelet vleugels zo groot als een hand. meestal zijn ze vermomd als iets anders zoals een vogel. ze proberen altijd mensen te strikken door drie wensen te laten vervullen. nadat de drie wensen zijn vervuld is de ziel van de mens van de kor. bij de eerste wens kruipt de kor in de mens en dan is de mens bezeten en ze worden langzaam opgelokt door het duister. na de tweede wens worden de mensen heel depressief en krijgen ze hele erge dorst en honger dat niet gestild kan worden. na de derde wens gaat de mens dood en is de ziel dus van de kor. de enige die de verbinding met een kor kan verbreken wanneer een wens vervult is dat is zehel de ghost die verbindingen verbreekt. wanneer een mens een contract heeft gemaakt met een kor is het niet raar dat de mens andere mensen opzoekt en hun probeert over te halen om ook een deal met een kor te maken.

wanneer een kor de ziel van een mens heeft na het vervullen van alle drie de wensen word de kor en de ziel een wars. wars zijn wezens van pure slechtheid en vanaf hier is de mens niet meer te redden. een volgroeide wars ( na 1 dag) zijn ze pure zwart massa.

een warsfeil is een soort van zwarte magiër. elk lid van de black hawks is er een behalve de leider (verloren). warsfeil kunnen een wars oproepen zonder dat een kor of mens erbij betrokken word.

mijn personen:

naam: frau verius
ghost naam: zehel (the one who severs bonds)
frau bio

frau
awesome!!!
hij heeft verloren zijn zeis gekregen. deze is net iets anders dan de zeisen van de andere ghosts. deze zeis heeft namelijk een eigen willetje en is één van de twee dingen op de wereld dat een ziel kan vernietegen. hierdoor kan de ziel niet meer gereïncarneerd worden. bovendien kan frau de zeis oproepen uit een tattoo op zijn arm maar de zeis kan soms ook zelf tevoorschijn komen. over het algemeen respecteert de zeis Frau wel redelijk omdat hij het meest lijkt op verloren, de vorige eigenaar van de zeis. maar omdat frau niet verloren is heeft de zeis toch nog momenten van ongehoorzaamheid. als verloren in de buurt dan zal de zeis beter naar hem luisteren. en verloren kan dan bijvoorbeeld ook de zeis bevelen hem niet aan te vallen wat ervoor zorgt dat de zeis zal weigeren om verloren aan te vallen. de reden dat Frau de zeis heeft is omdat hij als Zehel het meest gemeen heeft met verloren en daarom het beste tegen de vloek kan. dde zeis heeft namelijk de neiging om zijn meester de duisternis in te sleuren. bij elk persoon gebeurt dat al binnen enkele minuten tot een kwartier bij het hanteren van de zeis. bij verloren was er eeuwen voor nodig om hem zo te krijgen als hij is en bij Zehel (Frau) zou het dus ook lang moeten duren. Frau beseft wel wat de zeis doet met hem op lange termijn. hij zegt soms ook: 'Ik ben al dood en duister van binnen.'

naam: teito klein (raggs)
teito bio
teito
eye of mikhail
hij is de drager van de eye of mikhail en de enige levende afstammeling van de koninklijke familie van raggs. hij heeft een slaaf tattoo op zijn onderrug omdat hij gevangen was genomen op jonge leeftijd. hij is 15 jaar oud.

bio kuroyuri (sorry luiheid X3)
naam: kuroyuri
geslacht: onbekend
hij/zij is lid van de black hawks en is de luitenant van verloren. hij/zij is een hele sterke warsfeil en is ook heel goed met zaiphon en close combat vechten. hij/zij heeft ook verstand van het vechten met zwaarden en is heel sterk. hierdoor kan hij/zij met gemak zware wapens gebruiken. hem/haar onderschatten is dan ook het meest slechte wat je kan doen.
kuroyuri
kuroyuri


naam: Labrador
Geslacht: Man
Leeftijd: 28
Bio: labrador is een ghost. hij is de ghost profe en hij kan dus profetie's voorspellen en iemand zijn toekomst zien. wanneer hij iets voorspelt zal het ook zo gebeuren, hij is vlekkeloos met voorspellingen. toen hij nog leefde heette hij ilyusha krat en hij is dus afkomstig van het huis van krat. na zijn dood heeft hij echter zijn naam veranderd voor zijn familie. hij is heel vriendelijk tegen iedereen, zelfs tegen vijanden. daarbij heeft hij heel veel geduld en hij word zelden boos. hij houd heel veel van planten en weet ook heel veel over ze. het is ook dankzij een plant dat hij dood is gegaan. hij heeft namelijk voor een vriend zijn leven opgeofferd door een verboden plant te laten bloeien. deze plant, de bloem van eden, kan alles genezen maar het eet wel mensen op. hij heeft ook de leiding over het verzorgen van de bloemen in de kerk en maakt er vaak medicijnen en maaltijden van voor de mensen.
het lijkt vaak of dat hij niet helemaal wakker is en in de gaten heeft wat er om hem heen gebeurd. dit komt grotendeels door zijn gave om de toekomst te zien waardoor hij gewoon afwezig is.
hij houd niet van vechten en je zal hem dan ook heel weinig in een gevecht zien. maar als hij eenmaal in een gevecht zit dan kan hij heel goed vechten en dan moet je ook uitkijken voor hem. hij zal alleen iemand niet snel doden.
ook al is hij altijd zo vriendelijk en aardig hij heeft ook een ondeugende en lichtelijke sadistische kant.
zijn zaiphon bestaat uit helende zaiphon en daar is hij extreem goed mee. ook kan hij door middel van zijn zaiphon en zijn grote plantenkennis planten gaan manipuleren. hiermee kan hij planten uit het niets laten verschijnen, ze laten groeien en ze gebruiken als aanval of verdediging.


Laatst aangepast door cursedsoul op za aug 31 2013, 23:18; in totaal 12 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   vr jun 07 2013, 13:06

Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Naam: Nanaho Tereja/Hausen
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouw
Rol: Ghost
Geestennaam: Fest
Specialiteit: Zielen met elkaar verbinden
Huis: Hausen
Oogje op: //
Karakter:
Ze is een lief meisje die graag anderen helpt en voor ze klaar staat. Ze kan soms nogal als een jongen gedragen, dat houd in dat ze niet van make-up en andere meisjesdingen houd. Haar humor ligt in leedvermaak en soms hele flauwe grappen. Als er iemand bijvoorbeeld tegen een paal aan loopt of valt, zal ze die persoon eerst uitlachen en daarna kijken of die in orde is. Door deze dingen, kan ze dus beter met jongens overweg, doordat meiden haar maar vreemd vinden en maar niet willen accepteren. Vooral de diva’s niet. Ze is gek op sieraden, allerlei sieraden, kettingen, armbanden, het maakt niet uit. Ze vind alles leuk. Ze is ook een beetje verlegen en voelt zich zeer ongemakkelijk in ruimtes met veel mensen. Ze is ook behoorlijk gevoelig en raakt snel overstuur als mensen boos op haar worden, maar als mensen die ze niet mag boos op haar worden of ze is niets anders gewend dan dat die personen boos op haar worden, zal het haar weinig schelen. Ondanks dat ze behoorlijk schuw is, is ze behoorlijk fel als ze in een ''hoekje'' gedreven word en krijgt dan toch wel een grote mond. Fysiek geweld gebruiken zal ze niet snel doen, alleen als het echt nodig is.

Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Natsuno
Naam: Yuuki/Koide Natsuno
Leeftijd: 15
Geslacht: Man
Rol: Bisschop
Huis: Verius
Oogje op: //
Extra: Hij heeft twee verschillende achternamen. Dat komt doordat z'n ouders niet met elkaar zijn getrouwd en alleen samen wonen. Meestal stelt hij zich voor met z'n vader z'n achternaam, Yuuki. Hij heeft er een hekel aan als je hem bij z'n voornaam noemt. Zelfs vrienden mogen dat niet doen.
Karakter:
Natsuno is een kalme en intelligente jongen. Op het eerste gezicht lijkt hij altijd kil, stil en lijkt hem niets te kunnen schelen, maar als je hem als vriend heb is hij aardig, vriendelijk en zorgend. Hij heeft een verstandige en consequente houding. Hem onderschatten is de grootste fout die je maar kan maken.

Shesha
Naam: Shesha
Leeftijd: 900
Geslacht: Man
Rol: Fyulong

James
James
Naam: James Nexus
Leeftijd: 19
Geslacht: Man
Rol: Bisschop
Oogje op: //
Overig: Hij heeft een anime/manga verslaving.
Karakter:
James is een jongen die zich graag op de achtergrond bevind, hij zal alleen tegen je praten als hij je vertrouwt of als je een vertrouwelijke uitstraling heb, maar denk niet dat hij je leuk of aardig vind als hij tegen je praat, want je moet eerst z'n vertrouwen zien te winnen. Zijn vertrouwen winnen is redelijk lastig, aangezien hij niets vertrouwt als z'n neus lang is. Hij kan heel bot doen als hij boos is of als hij je niet mag. Als je hem heel erg op de heupen zit, loopt hij óf weg óf hij kan je een knal verkopen. Mensen die zijn vrienden zijn, hebben een hele trouwe vriend aan hem. Als hij alleen is in z'n kamer, trekt hij zich terug in het kijken van anime en het lezen van manga's. Hij heeft allemaal anime DVD's en manga's in z'n kasten staan. Die dingen brengen hem in een andere wereld waar hij zich prettig kan voelen.


Laatst aangepast door SonofSparda op zo feb 09 2014, 20:32; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   vr jun 07 2013, 13:58

ze zijn goed X3
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   vr jun 07 2013, 13:59

yay! thnx <3
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 19:03

mag ik ook meedoen? ben er weer bij en zag direct wat leuks XD
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 19:05

natuurlijk mag je meedoen X3
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 19:22

jeh!

vraagje, wie is de gewone god eigenlijk uit nieuwsgierigheid?
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 20:22

dat is de chief of heaven en die word niet gespeeld. als het echt is nodig is dan speel ik die wel. hij is eigenlijk altijd in de hemel en bepaald of je gereïncarneerd kan worden of dat je in de hemel blijft. dus eigenlijk komen we hem niet tegen.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 20:54

jo
Terug naar boven Go down
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 21:00

kan ik een engel maken of een ghost met zo'n 'gave'?
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 21:08

liever een ghost. in feite zijn namelijk alle engels enzo gewoon in de hemel.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 21:11

ok
Terug naar boven Go down
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 21:18

nou een ghost dus  Very Happy
name; ginger reuen
ghost  name; landkarte
leeftijd; 18
karakter; ginger is spring levend. ze vind het heerlijk om eeuwig te leven en geniet met volle tuigen van alles waar ze van kan genieten. verder kan ze erg ondeugend zijn en soms is ze niet te stoppen.


Laatst aangepast door xxxjustinexxx op zo nov 10 2013, 10:28; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 21:34

ok X3

welke ghost is ze???
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
xxxjustinexxx

avatar

Aantal berichten : 134
Registratiedatum : 08-06-13
Leeftijd : 15
Woonplaats : exloo

BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   za jun 08 2013, 21:44

ehm.. reuen, landkarte lijkt me wel cool.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: 07 ghost anime   

Terug naar boven Go down
 
07 ghost anime
Terug naar boven 
Pagina 1 van 13Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Tales of the Watertiger and the Fireleon

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: meespeelverhalen-
Ga naar: