forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Tales of the Watertiger and the Fireleon

Go down 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende
AuteurBericht
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Tales of the Watertiger and the Fireleon   ma nov 25 2013, 22:22

hoi allemaal

Dit is een gesloten mv schrik niet als jij niet mag meedoen.

info
klik hier voor wereld kaart
In een wereld genaamd elmento ligt een groot koninkrijk burningkingdom waar de meeste handel word gedreven, wezens uit andere dorpen en steden komen daar heen om hun goederen te verhandelen en te verkopen. maar dat niet alleen. ook om te vechten in de cirkel arena. edelen verzamelen en ontvoeren kinderen met een speciale gaven, (deze gaven noemen ze art) om te strijden in de arena.

korte uitleg over de wezens.
vampieren, weerwolven, elfen, trollen, dwergen en shifters bestaan hier ook.

Erfeling (koningklijk-wezen)
Er zijn 10 bijzondere kinderen geboren iedere in hun eigen land. allemaal in de zelfde wereld. Deze kinderen noemen ze Erfelingen (eenvoud Erfeling). Alleen hun stamboom heeft die krachten. Ieder Erfeling heeft minstens 1 ding dat de familie altijd heeft. En waaraan ze herkent kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld: kleur ogen, Een tatoeage, bepaalt kleur haar, elfen oren? Enzovoort. (dit weet iedereen en moet je ook vernoemen)

Artisten 'Art-ist' (sterk-wezen/vampier/shifter/elf)
Ook zijn er rond de erfelingen, weer andere wezens. deze hebben ook krachten alleen dan veel minder sterk. Deze wezens noemen ze Arttisten (Art-istArt = kunst).

Magical (tovenaar/heks/elf/dwerg)
wezens met alleen basis magie/tovenarij noemen ze Magicals.

Humans (mens/weerwolf)
Wezens zonder krachten of magie noemen ze Mensen. (mensen kunnen niet ademen in deze wereld. ze hebben daarvoor een speciale operatie ondergaan. waardoor ze een apparaatje op hun: hals, borst of torso hebben. die verbonden is met hun longen)


mijn karakters ( link naar grote bio uitleg: KLIK

hoofd persoon 1 (braien leeftijd 9)
Er word een jongen geboren in het koninkrijk van de firehearts, met de naam braien en het art van vuur. een onschuldig jongetje met oranje haar die koning hoort te worden. maar zijn vader(de koning) verbied dit. En verafschuwt het jongetje omdat het geen blond haar heeft zoals de rest van zijn familie. maar iets wat ze niet weten is dat dit jongetje iets verschuild in zijn arme ziel. Een goddelijke demoon, genaamd: The Fireleon.


hoofd persoon 2 (setto leeftijd 9)
In een boeren dorpje groet een jongetje op. Gelukkig, arm en speels jongetje met het art van water. zijn vader is een van de ervelingen. sommige van hen worden aanboden als goden. maar zijn vader niet. samen met zijn vader zijn ze verhuist naar een dorpje dicht aan de rand van het koninkrijk van de firehearts de stad Burningkingdom. hier leerde setto de kunst van de dual blade beheersen. In een training raakt hij gewond waardoor er een demoon naar voren komt, een blauwe met witte tijger De god van het water. onbedoeld vermoord het jongetje van 9 zijn leermeester.

hoofd persoon 3 ( Enelye leeftijd 24) Enelye als licht elf vorm, harnas van Enelye

ik ben geboren in de stad fairy tree of life. dit is een stad dat bestaat uit alleen maar elfen en elfen met vleugels ik ben geboren als een licht element iedereen die een licht element bezat gebruikte mij als bron. als klein kind zijnde werd ik het zat dat ik gebruikt werd als bron, ik werd boos. boos op de lijder van de tree. zonder de gevaren te kennen rende ik van huis weg. weg van die grote clan. in het bos verdwaalde ik en kwam trollen tegen. ze vielen me aan en namen me mee. ik werd uit gekleed en me spullen werden weg gegooid. daar lag ik dan, in het gras... kout en bewaakt door gemene trollen die niet wisten dat ik nog maar een kind was. die koude avond kwam er een stille elf naar mij toe. hij legde elke trol om die bij mij was met zijn pijl en boog.
jaren lang, samen met hem reisde ik verder. hij kwam uit elf forest vertelde hij. daar ging hij me leren hoe ik met een dual Dagger en een pijl en boog om moest gaan. mijn licht (vuur en lucht behoord tot licht) gaven werden vergeten en niemand wist er maar ook iets van af. in mijn reis ben ik een witte leeuwen welpje tegen gekomen. ik heb hem mee genomen en opgevoed nu is hij een tiener leeuw.

leeftijd 134 (mensen jaren: 24)  
geslacht: meisje
wapens: dual dagger, boog
element: licht drager
soort wezen: magical (kan water, bomen, lucht en vuur vragen om hulp, betoveren van natuur)
uiterlijk: goud licht blond haar met een pony.
kleding: harnas met stof en metaal

naam witte leeuw: qusino
kleur: wit
kracht: licht (verder onbekend)

hoofd persoon 4
????

wie speelt wie?
setto - mellodey
braien - mellodey
jake - cursedsoul
Rakuno - cursedsoul
Aisu - cursedsoul
Anne - Evilian
Jay - Evilian
Sonya  Fireheart - Evilian

regels:
1. karakters verouderen naarmate het verhaal vordert!!
2. alleen ik zeg wanneer er een jaar voorbij is!
3. kinderen zijn tussen de 8 en 12 jaar en niet ouder. oudere karakters mogen pas komen wanneer de oudste dat leeftijd bereikt
4. middeleeuwse tijd
5. wezens zijn sterker dan artisten en magicals en al helemaal sterker dan kinderen.
6. magie en elementen bestaan. net als de andere fantasie wezens.
7. geen elektronica!!
8. onthoud je bent een kind die heeft geen weten van sex, en is niet overpowert.
9. het sneeuwt maar 1 keer in de 16 jaar. (sneeuw en ijs kan gemaakt worden van water)
10. je kunt je kracht alleen gebruiken als je het element aanraakt.
BV: artist raakt water aan vanuit een rivier en maakt er een water bol van. dit geld voor alle elementen.
11. topic maker is de baas, wees aardig, geen ruzie (normale regels)
12. niet iedereen kan even snel af altijd reageren wacht gewoon op je beurt
13. dit is een gesloten topic dus je kunt er uit gegooid worden.

schrijf regels
minimaal 3 volle zinnen.
schrijf niet een hele lange lap tekst.
als je ergens vast zit en niemand weet te reageren bedenk zelf hoe je er uit komt.
er kan over dingen heen gelezen worden met grote verhalen.
als er een gevecht is laat ruimte over voor de andere speler die mee doet.
dus bv: FOUT
ik rende naar hem toe en sloeg hem met mijn duistere krachten waardoor hij naar achteren vliegt daarna sla ik hem daar, daar daar, en daar en dan dit en dan dat. blablabla


De andere regels zijn geheim alleen die mee mogen doen weten dit.

groetjes mellodey


Laatst aangepast door mellodey op do jan 09 2014, 22:40; in totaal 10 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   ma nov 25 2013, 22:49Jake ouder

Jake jong:Scorpio (godin in jake)

naam: Jake tiankey
leeftijd: 11
geslacht: man
karakter: hij is avontuurlijk, neemt vaak risico's en is het rebel type. hij doet nooit wat er van hem gevraagd word of wat er van hem verwacht word en doet altijd waar hij zelf zin in heeft. hij is heel beschermend over mensen die hij mag en draagt ook altijd wapens bij. als hij echt heel erg om je geeft dan zou hij zelfs zijn leven opofferen om je te redden. gelukkig hoeft dat niet snel omdat hij met en zonder wapens heel goed kan vechten. Hij heeft altijd al geweten dat hij homo is alleen komt hij daar niet snel voor uit.
geaardheid: Homo
herkennen aan: hij heeft een tattoo op zijn rechter schouder staan.
kracht: Duister/geest. Hij kan de doden (zowel lijken als geesten) beïnvloeden en ze weer tot leven wekken/materialiseren zodat ze weer kunnen vechten. Ook heeft hij controle over schaduw's en kan ze vervormen, tot leven wekken, beïnvloeden en tastbaar maken. Ook kan hij zichzelf in een schaduw veranderen zodat hij ongemerkt ergens kan komen. Als schaduw kan hem ook niks gebeuren omdat hij dan niet tastbaar is.
ras: erfeling.

Aisu
Wolf in Aisu

Naam: Aisu
Leeftijd: 12
Geslacht: Man
Geaardheid: Bi
Karakter: Hij is een beetje druk en wild maar verder ook een hele aardige en zorgzame jongen. Hij kan soms tegenover mensen wat koeltjes overkomen. Verder heeft hij veel wolventrekken en kan dus soms gaan grommen of bijten en dergelijke. ((misschien later langere bio. heb nu niet heel veel inspi))
Overig: Hij komt uit een clan van allemaal artists die geloven dat dieren en mensen bij elkaar horen. Rondom het dorp van deze clan komen dan ook heel veel verschillende dieren voor. Elke keer dat er in die clan een baby geboren word dan word er ook bij een van de diersoorten een jong geboren. Nadat de mens en dier 2 jaar zijn begint het ritueel om ze aan elkaar te binden. In het dorp word een bloed pact uitgevoerd met de baby en het dier waarna ze beide in het wild leven bij de familie van het dierenjong. Na een jaar met elkaar samen te hebben geleefd word op de derde verjaardag van beide het ritueel voltooid. Er word nogmaals een bloed ritueel uitgevoerd. Hierbij halen ze voor de tweede keer wat bloed uit beide jongen en spuiten het bloed weer terug in de ander om te zorgen dat ze beide nu helemaal met elkaar verbonden zijn en dat de een zijn bloed ook de ander zijn bloed is. Hierna word nog een ander ritueel uitgevoerd om de zielen met elkaar te verbinden en dan zijn ze voor eeuwig aan elkaar gebonden. Dit betekent ook dat als de een dood gaat dat de ander ook dood gaat en als de een verwond word dan word de ander ook verwond. Vaak hebben de mens en het dier dezelfde gave. Door de rituelen krijgt de mens nog een extra gave dat iedereen in het dorp heeft.
Gave: Aisu heeft als kracht ijs. De wolf heeft dezelfde kracht. Zijn ijs krach is dat hij zijn lichaam kan veranderen in ijs en hij kan ijs maken uit het niets (Hij kan moleculen bevriezen). Het ijs dat hij maakt kan hij verder niet meer sturen. Hij moet het dus doen met de vorm die hij maakt.
Zijn extra gave wat iedereen uit zijn dorp heeft is dat, aangezien hij gebonden is aan zijn wolf en ze nu in feite eenzelfde wezen zijn, hij de wolf kan oproepen, zichzelf veranderen in de wolf en hij kan de wolf in zijn lichaam meedragen. Zo is de wolf alsnog altijd bij hem zonder dat hij altijd mee hoeft te lopen.
Ras: Artist

Rakuno overdag
Rakuno 's nachts (Raka)

Naam: Rakuno, 's nachts het hij Raka (zijn andere persoonlijkheid heet Raka)
Leeftijd: 18
Geslacht: Man
Geaardheid: Bi, Rakuno = hetero / Raka = homo
Karakter:  Rakuno is een schizofreen.
     Rakuno overdag: snel aangebrand, echte emoties en gevoellens laat hij niet zien. Hij kan niet stilzitten en niks doen. Hij geeft niet echt om iets en doet maar wat hem opgedragen word. Ook kan hij geen rust vinden.
     Rakuno 's nachts: Hij is Veel rustiger en kalmer dan dat hij overdag is. Ook laat hij sneller emotie's zien en leeft hij meer met mensen mee. Raka is ook veel meegaander en flexibeler dan Rakuno is. Hij geeft meer om de kinderen dan Rakuno en hij zal er dan ook alles aan doen om ze te beschermen. 
Extra: Zijn ouders zijn nooit bekend geweest bij de hogere leiders omdat ze altijd een vluchtelingen leven leidde. Zijn ouders mochten namelijk nooit trouwen en kinderen krijgen. Toch hebben ze dit stiekem gedaan en hebben ze hem gekregen. De reden dat zijn ouders nooit hadden mogen trouwen was omdat zijn vader van Burning Kingdom is en zijn moeder was van Watherlander Kingdom. Zijn vader had ook zon manipulatie alleen was die veel sterker dan rakuno. Zijn moeder daarentegen had maan manipulatie. Hij weet niet dat hij en de zon en de maan manipulatie heeft geërfd. Het enige wat hij nu kan is de zon omdat zijn vader hem daarin heeft getraint. Zijn moeder stierf jammer genoeg toen hij klein was waardoor hij de maan nooit heeft geleerd. Zijn moeder kon door het huizen van de krachten van de maan in haar lichaam (om het maar even zo te noemen X3) Reizen door reflectieve oppervlakten, tot op zekere hoogte tijd manipuleren en als allerlaatste het manipuleren van de zwaartekracht. Ook kon zijn moeder water manipuleren. Dit heeft ze van haar eigen ouder geleerd. Waar zijn ouders echt heel goed in waren en wat ze beschouwde als hun specialisatie is wat Rakuno heeft geërfd van ze.
Specialisatie moeder: (Erfenis) Haar specialisatie was reflectie. Ze kon zelf reizen door reflectie's, andere meenemen, krachten ombuigen/terug reflecteren en scrying in een reflectieve oppervlakte (het zien van een plek/mens).
Specialisatie vader: (Erfenis) Het nabootsen van de intense vlammen van de zon en ze uitstekend kunnen gebruiken voor zowel aanval als verdediging.
Gave: Verschilt voor Rakuno en Raka.
Rakuno: Rakuno kan de intense hitte en vlammen van de zon oproepen. Hierbij heeft hij geen vuurbron nodig omdat de zon als het ware in zijn lichaam zit. Dit is een gave die van ouder op kind word doorgegeven.
Raka: Raka heeft in tegenstelling tot Rakuno niet de zon maar de maan in zijn lichaam. Raka kan hiermee door reflectieve oppervlaktes reizen en krachten door een reflectieve oppervlakte ombuigen. (eigenlijk dus hetzelfde als hun moeder.) Ook kan Raka water manipuleren en het als aanval, verdediging of genezing gebruiken. Ook deze gave word van ouder op kind doorgegeven.
Extra extraatje: Doordat hij de zon en de maan van zijn ouders heeft gekregen en dat twee totaal verschillende krachten zijn heeft hij twee persoonlijkheden. Zijn lichaam en geest kon niet omgaan met de twee verschillen en daarom zijn er twee aparte "mensen" gecreëerd, een met de kennis en kracht van de zon en een andere met de kennis en kracht van de maan. Ze leven allebei een apart leven en ze weten nauwelijks van het bestaan van de ander af. Als de een naar de ander veranderd dan veranderd het lichaam ook. Ze kunnen niet allebei tegelijk bestaan en ze kunnen ook niet elkaars krachten gebruiken. (nu nog niet tenminste).

Naam: Niche (plaatje bij de rea's)
Leeftijd: 200+ (ziet eruit als tiener.)
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Weet ze niet, nog nooit gevoelens gehad voor iemand.
Karakter: Ze is heel erg primitief en dierlijk in haar gedrag. Zoals bijvoorbeeld het likken van wonden en het ruiken van gevaar. Ze praat vaak over haarzelf in de derde persoon. Ze kan goed omgaan met dieren en ook verstaan wat ze zeggen en met ze praten, dit omdat ze zelf ook half dierlijk is. Buiten primitief en dierlijk zijn is ze ook nog eens enorm koppig. ze is opgegroeid in de wildernis en alles dat ze kent is overleven en vechten.
Gave: Ze kan haar haren besturen en manipuleren. Ze kan haar haren langer maken, scherper, harder en van vorm veranderen.

Raidyn

Naam: Raidyn
Leeftijd: 27
Geslacht: Man
Geaardheid: Hetero
Karakter: zijn karakter is een mysterie. Niemand weet hoe hij is.
Gave: Hij kan de vlammen van hel manipuleren en besturen. Deze vlammen zijn heel erg intens en kunnen alles verbranden wat ze aanraken. Hij kan de vlammen zodanig aanpassen dat ze iets of meteen verbranden zonder enig spoor (dus ook geen as of andere resten. De vlammen zijn namelijk zo heet dat ze echt letterlijk alles verbranden.) of iemand of iets laten lijden (de hitte van de vlammen en de pijn is dan te voelen maar je verbrand niet. Zoals het eeuwige lijden in hel.). Deze vlammen kunnen niet gedoofd worden door water of dergelijke. Wel kunnen ze gedoofd worden of op afstand gehouden worden door heilige dingen zoals; gewijd water, kruizen, andere heilige dingen. Deze vlammen zijn alleen wel heel moeilijk te besturen en kosten Raidyn zoveel energie dat hij ze nauwelijks gebruikt. Naast de vlammen van hel kan hij ook normaal vuur manipuleren. Hier heeft hij natuurlijk wel een vuurbron voor nodig. Als laatste kan hij in vlammen opgaan en dan zonder enig spoor verdwijnen waarna hij ergens anders weer verschijnt uit vlammen. Zijn lichaam gaat dan gewoon spontaan in vlammen op dus een vuurbron heeft hij niet nodig voor dit.


Laatst aangepast door Lupus_arctos op do jan 09 2014, 21:19; in totaal 13 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   di nov 26 2013, 08:45

hier staat een duidelijkere biografie van setto en braien. setto en braien bio
Terug naar boven Go down
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   di nov 26 2013, 19:30naam: Anne
leeftijd:  8
geslacht:  Vrouw
Karakter: Anne is een druk meisje met ADHD, stil zitten kan ze niet en jat vaak spullen zonder er bij na te denken. Ze is graag alleen omdat ze bang is dat ze andere mensen pijn doet. Haar drukke arrogante gedrag word vaak verkeerd gezien maar ze bedoelt alles wel goed. Als ze bij mensen in de buurt is vraagt ze om veel aandacht. Vooral zodra ze bang is.
geaardheid:  Hetro
uiterlijk:  
lengte:  1.35.
ogen:  Grote blauwe diamant kleurige ogen.
Huidskleur: wit
haar: Volle, dikke, rechte pony + 2 giga, grote, volle staarten boven op haar hoofd+ los haar
haarkleur: De pony is roze en verloopt naar paars in de punten.
Opmerkelijke dingen: Door haar haren steken 2 grote, rode hoorns (deze vorm )
Sieraden: ketting

kracht:  is goed met elke wapen dat ze aanraakt. Voornamelijk speelt ze met haar Flair. Die bijna net zo groot is als haarzelf.
Ze kan zicht omtoveren naar een Spin.
ras:  artist - shifter

verleden: Anne is toen ze 3 was haar ouders verloren waarna ze in haar eentje op gegroeid is in de bossen. Het enige wat ze nog bezit van haar ouders is de ketting rond haar nek.

_______________________________________________________________________________
Jay is weg.

______________________________________________________________________________


Naam:  Sonya  Fireheart
Leeftijd:   8
geslacht:  vrouwelijk
Karakter:  Sonya erg  gericht op haar grote broer. ze zal niet snel opgeven om bij hem te zijn. Hij is haar rolmodel. Omdat voor mekaar te krijgen weet ze wat ze moet zeggen en is ze erg brutaal. Ze denk ook dat ze zelf veel waard is. Ze word met de leeftijd steeds arroganter en egoïstisch.  
geaardheid: hetro

uiterlijk:
Lengte:  1.28
ogen:  Blauw
haar:  Schuine pony, Lange haren van onderen en spijkes op der achterhoofd, blond
Huidskleur: licht bruin
herkennen aan:  Haar grote blauwe ogen,  Eigenwijsheid, Niet op haar mondje gevallen.
kleding: Nette jurkjes en rokjes. wat  de maids haar aangeven.
kracht:  Vuur/ Magma
ras:  Erveling 2de geborene

_________________________________________________________________________________
Karakter:
Naam:  Xuimin Yang
Geslacht: Man
Leeftijd:   16
Geboorteplaats/-: Yang island

Karakteromschrijving: Rustige liefgevende jongen. open,opgewekt en niet snel boos of bang te krijgen. Gaat het liefst met zijn broer om waarmee hij nog al vaak een broerder ruzie heeft.

Familieband: Vader van het Xuimin komt uit Yin island Zijn moeder komt van Yang island. Hij heeft een tweeling broer Tao Yin De 2 broers reizen al bijna heel hun leven samen door elemento


Lengte: 1:72
Haar: Wit.
Huidskleur: licht bruin
ogen: bruin

Onderscheidende kenmerken:Hij heeft een Yin Yangteken in zijn nek. En een litteken over zijn rechter oog. hij draagt ook altijd muziek instrumenten met zich mee.

Kleding: reis Armor
Accessoires: ketting het Yang gedeelte van YinYang

Wapens en hun gebruik:
-Lucht/Muziek_ (gitaar, fluit, bijna alles) Via de trilling van de muziek valt hij mensen aan. zo ontwikkeld hij zijn krachten en bewapent hij zich tegen anderen.
-Vuur_ Deze is nog zwaar onderwikkeld en hij gebruik het alleen om licht te maken.


bezitting van dier: hij bezit de Draakvan de lucht. Zodra iemand waarom hij geeft gewond raakt kan hij zonder enige tegenhouden in de lucht draak veranderen. Dan is zijn element Lucht eenorm sterk

Zwarke:  element aarde,

Soort werk: traveler

______________________________________________________________________________
Karakter:

Naam:  Tao Yin
Geslacht:  Man
Leeftijd:  16
Geboorteplaats/-land:   Yin island

Karakteromschrijving:  Druk snel boos. Maar hij heeft wel een luisterend hoor

Familieband: Moeder van het Tao komt uit Yang island Zijn Vader komt van Yin island. Hij heeft een tweeling broer Xuimin Yang. De 2 broers reizen al bijna heel hun leven samen door elemento


Lengte: 1:71
Haar zwart
Huidskleur: licht bruin
ogen: bruin

Onderscheidende kenmerken:  hij heeft een Yin Yang teken op zijn rug
Kleding: Reis armor

Accessoires:  Ketting het Yin gedeelte van Yin Yang

Wapens en hun gebruik:
-Natuur_ Hij kan natuur besturen hier mee kan hij mensen genezen.
-Aarde_ deze is zwaar onderwikkelt hij gebruikt het alleen als schild

Bezit van dier: Hij bezit de draak van de natuur. Zodra hij heel boos word veranderd hij daar in

Zwakte Element Lucht
soort werk: traveler

_________________________________________________________________________________
Karakter:

Naam:  Luhan
Geslacht: geen geslacht
Leeftijd:   -
Geboorteplaats/-: Spirit island

Karakteromschrijving: geen informatie

Familieband:geen familie

Dier: Feran dog
ogen: paars
oren: lang en puntig met furr
staart: fluffie en groot
Furr: Wit
bek: hoorns naast zijn bel

Voor de rest is er geen informatie over Luhan

_______________________________________________________________________-Naam: Eon
Geslacht:  Crystalline
Leeftijd: 12
Geboorteplaats/-land: Frozen city
Erfeling

Karakteromschrijving: Nochalant, open, Ontmoet graag mensen.

Haarkleur: Wit geblondeerd met Lichtblauwe uitgroei
haar stijl: Side cuts. Met een spiky omhoog staande kuif
Huidskleur: sneeuw witte huid
Kleur ogen: donkerblauw met een lichte gloed er in
Onderscheidende kenmerken:  Brandplek op zijn kaaklijn.
Kleding: Mondkap, een dikke lange sjaal tot op de grond (4meter). zwarte jas zonder mouwen met een capuchon met een volle witte bondkraag aan de onderkant van de jas zit ook een randje bond. Onder zijn jas draagt hij een wit blouse met los gerafelde delen. Losse broek. grote wolle witte laarzen.
Wapens en hun gebruik: ijs, Hij kan van ijs alle dieren creëren. Zijn ijs kracht draagt hij mee op zijn bost. Daar zit een edelsteen van ijs." />


Laatst aangepast door Evilian op wo feb 05 2014, 22:03; in totaal 43 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   wo nov 27 2013, 09:49

ze zijn allemaal goed ^^

_________________
~Never Stop Dreaming~
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   wo nov 27 2013, 23:22

yeeeeyyyy X3

ik heb een wachter aangemaakt. Rakuno X3
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 13:19

Sonya Fireheart is echt leuk Very Happy
ze zijn allemaal goed :Dvandaag kunnen we beginnen.
ik begin met het openings verhaal,

iedereen is verplicht om dit voor zijn reactie te schrijven: naam achternaam - kracht of ras - plaats
dus zoals dit: Braien Fireheart - erfeling - slaapkamer van koninkrijk

een gesproken zin bestaat uit: 'zon die de karakter zelf zegt' <-- deze is verplicht
zin die hij denkt bestaat uit: ''de zin die de karakter denkt maar niet zecht'' <--- deze is niet verplicht

Dus vergeet niet om je plaats te veranderen als je ergens anders heen gaat!Braien Fireheart - erfeling - slaapkamer van koninkrijk (burningkingdom)
ik lig in de kamer waar ik en me zusje altijd slapen. mijn bed is lekker warm, me kussen is nat dat komt vast van die enge droom die ik vanacht had, Sonya maakte me zelfs wakker omdat ik zo aan het schreeuwen was. zelf kan ik me er niets van herinneren. ik draai me nog een keer om met me ogen dicht.

bonk bonk bonk, 'kinderen worden jullie wakker? het is tijd om jullie aan te kleden, vandaag komt opa Fireheart langs!' ik hoor dat de bediende de deur open doet ze heeft hakken aan dat een klik klak geluid maakt. met een ruk doet ze de gordijnen open. het licht brand in mijn gezicht. boos doe ik mijn dekens over mijn gezicht heen. om de vellen zon te ontwijken.


Setto crystalwater - erfeling - huisje in een klein dorpje langs de waterkant (tiankey dorp)
de zon komt al door de wolken heen, ik sta langs de waterkant en was mijn gezicht met het water uit de revier. mijn vader zorgt voor het eten op de markt. mijn riem met mijn twee dolken liggen naast me op de grond. omdat ik nog niet groot en sterk genoeg ben voor echte duel blades. wel jammer ik zou zo graag twee echte blades hebben. misschien zelfs wel magische zwaarden. ik gooi nog een handje water in me gezicht. mijn mester zij altijd een echte goede duel blader heeft niet teveel massa en spieren anders is hij nooit snel genoeg. ik stop met het gooien van water in me gezicht en droog het af met een doek. met mijn linker hand pak ik mijn riem op. en doe hem om mijn middel. ik kijk nog een keer om me heen wannaar ik me daarna omdraai en richting de markt loop.
Terug naar boven Go down
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 14:10

 Sonya  Fireheart -erfeling -slaapkamer van koningrijk

Ik opende me me ogen omdat ik schork van een harde gil, en zag dat  Braien weer een nacht merrie had. ik schrok zo erg dat ik meteen naar hem te ben gerent. Probeerde hem wakker te maken, het lukte met moeite. Ik zag zijn ogen ze stonden zo geschrokken en bang. Wist niet echt wat het was het gebeurde de laatste tijd zo vaak. Ik liep naar de badkamer om water te halen. Hier voor moest ik eerst door een lange enge gang. Ik vond het zo eng omdat ik daar geluide hoorde. Maar ik had het over voor mijn broer. Ik draaide de kraan open het piepte hard. Snel keek ik achter me. hopelijk heb ik niemand wakker gemaakt. In de hal hoorde ik iets verschuiven. ''wat zou dat zijn'' dacht ik bij me zelf. Ik pakte de beker op die ik gevuld had met water en liep naar de deur. Ik opende het en keek door de gangen heen. De harnassen van de soldaatbeelden stonden statig door de langen gang. ''Niks raar'' dacht ik en zuchten, toch vond i het best wel eng en rende zo snel mogelijk terug naar de slaapkamer om het water aan Braien te geven. Wanneer ik de deur opende deed van de slaapkamer zag ik dat hij alweer in slaap gevallen was. Even keek ik naar hem waarna ik ook weer snel in slaap viel.

De tijd schoot voor bij ineens werden me dekens van me afgetrokken. En zag dat de  bediendens al binnen waren gekomen Braien lach onder zin dekens verstop. ''Hij zal wel weer last hebben van het felle licht'' dacht ik bij mezelf en spring uit bed. Gelukkig heb ik weinig problemen met wakker worden.. Ik rende naar Braien toe en sprong op zijn bed. ''WAKKER WORDEN BROERTJE''. Gilde ik heel hard en trok de deken van Braien af waarna ik de beker met water die ik die avond gehaalt had over zijn gezicht heen gooi

 Anne-artist - shifter- Bos buiten het koningrijk

Anne loopt door de bossen. Ze zucht diep. Haar Cape die ze om heeft wapperd open in haar arme draagt ze een konijntje. Het Konijntje had ze gevangen in het Spinnenweb die ze gistere avond gesponnen had over de grond net achter haar huisje. '' wees maar niet bang kleine bunny,
ik vind het ook niet leuk om je op te eten maar er is hier zo weinig eten'' zegt ze en zucht weer diep.
Ze stapt haar huisje binnen. De deur gaat moeizaam open. Omdat ze het konijntje nog beet had tussen haar arme kon ze maar 1 hand gebruiken. Ze duwde de deur open. Op dit moment zag het konijntje een mogelijkheid om te ontsnappen. Het sprong tussen de arme van Anne door. en rende terug de bossen in. Anne Keek om en werd boos. Haar hoorns op haar hoofd gloeide op. ''KOM TERUG'' gilde ze.
Maar ze gaf het al snel op. Ze duwde de deur open. Het ging zo zwaar omdat binnen in het huisje allerlei webben waren gesponnen.  Een stoeltjes voor de openhaard is bedekt met spinnenrag.  Ze loopt naar de stoel en gaat er inzitten. Haar buikje knort.
Terug naar boven Go down
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 14:57


Braien Fireheart - erfeling - slaapkamer van koninkrijk (burningkingdom)
plots worden mijn dekens van me af getrokken en komt er iemand boven om me zitten. 'ga van me af!' schreeuw ik. ik probeer me heen en weer te bewegen maar dat lukt niet echt door het gewicht van sonya. ijn hooft draait van links naar rechts om haar van me af te krijgen. ik ze dat ze het glas met water van me nachtkastje af haalt. ik weet precies wat ze van plan is. 'neee, neee!' mijn ogen worden groter en probeer het glas te ontwijken *vletsche...* sonya gooit het water recht in mijn gezicht. mijn haren mijn gezicht en een gedeelte van mijn pyama zijn helemaal nat. 'grrr ik krijg je nog wel en ik spuw een zwarte rook walm in haar gezicht. haar gezicht was nu zo zwart als iemand die in de schoorstenen schoon maakt. 'hahahahahaha nu ben je een arme dorpeling, hahahaha!!' terwijl ik haar uitlach weet ik haar van me af te krijgen. ik duw haar naar achteren en ga boven op haar liggen. mijn plukken haar komen in het gezicht van sonya. onze gezichten zijn vrij dicht bij elkaar. ik grijns nog even gemeen naar haar. 'ooit ben je van mij' fluister ik lief.


Setto crystalwater - erfeling - huisje in een klein dorpje langs de waterkant (tiankey dorp)
de zon komt al door de wolken heen, ik sta langs de waterkant en was mijn gezicht met het water uit de revier. mijn vader zorgt voor het eten op de markt. mijn riem met mijn twee dolken liggen naast me op de grond. omdat ik nog niet groot en sterk genoeg ben voor echte duel blades. wel jammer ik zou zo graag twee echte blades hebben. misschien zelfs wel magische zwaarden. ik gooi nog een handje water in me gezicht. mijn mester zij altijd een echte goede duel blader heeft niet teveel massa en spieren anders is hij nooit snel genoeg. ik stop met het gooien van water in me gezicht en droog het af met een doek. met mijn linker hand pak ik mijn riem op. en doe hem om mijn middel. ik kijk nog een keer om me heen wannaar ik me daarna omdraai en richting de markt loop.
Terug naar boven Go down
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 18:54

 Sonya  Fireheart -erfeling -slaapkamer van koningrijk

Braien zijn gezicht was nat geworden ''grr ik krijg je nog wel'' zei hij. ik slimlachde en wilde nog zeggen'' echt niet'' Maar het was al te laat een rookwalm belande in mijn gezicht ik hoestte maar moest er om lache. ''nu ben je een arme dorpeling'' zei hij lachend. voor ik het wist was ik naast Braien beland. Zijn handen duwde me naar achteren. Ik voelde dat hij boven om me ging zitten. Zijn haren glijden langs zijn mijn gezicht het kietelt. Zijn adem voelt warm aan in mijn nek. Ik zie dat hij gemeen grijns. Hij weet dat ik dat leuk vind als hij dat doet. Langzaam word mijn gezicht rood. hij fluisterde heel lief ''ooit ben je van mij'' in mijn oor.

''Dat is waar'' dacht ik. Ik begon te giechelen mijn hoofd is nu super rood geworden.'' Ik zal altijd bij hem blijven, Wat er ook gebeurd ik laat hem niet in de steek'' dacht ik, De bediendes trokken Braien van me af. Liever had ik nog even met hem geknuffeld maar we moesten opschieten. ''Want de heer fireheart komt'' Braien werd aangekleed en ik liep naar de badkamer om in bad te gaan. Weer door die enge gangen. Ik pakte de hand van Natasha de bediende die met mij mee ging. Nadat we aangekleed waren liepen we door de gangen naar de eetzaal. Ik hield de hand van braien beet. Het was heel lang geleden dat we onze opa gezien hadden.


 Anne-artist - shifter- Bos buiten het koningrijk

Anne loopt door de bossen. Ze zucht diep. Haar Cape die ze om heeft wapperd open in haar arme draagt ze een konijntje. Het Konijntje had ze gevangen in het Spinnenweb die ze gistere avond gesponnen had over de grond net achter haar huisje. '' wees maar niet bang kleine bunny,
ik vind het ook niet leuk om je op te eten maar er is hier zo weinig eten'' zegt ze en zucht weer diep.
Ze stapt haar huisje binnen. De deur gaat moeizaam open. Omdat ze het konijntje nog beet had tussen haar arme kon ze maar 1 hand gebruiken. Ze duwde de deur open. Op dit moment zag het konijntje een mogelijkheid om te ontsnappen. Het sprong tussen de arme van Anne door. en rende terug de bossen in. Anne Keek om en werd boos. Haar hoorns op haar hoofd gloeide op. ''KOM TERUG'' gilde ze.
Maar ze gaf het al snel op. Ze duwde de deur open. Het ging zo zwaar omdat binnen in het huisje allerlei webben waren gesponnen.  Een stoeltjes voor de openhaard is bedekt met spinnenrag.  Ze loopt naar de stoel en gaat er inzitten. Haar buikje knort
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 19:43


Jake ~ erfeling ~ tiankey dorp, rivierkant.

Hij werd in zijn kleine hut wakker doordat de zon in zijn ogen scheen. Na zich aangekleed te hebben liep hij naar het riviertje dat vlak langs het dorp liep. Daar waste hij zijn gezicht. Hij keek naar zijn weerspiegeling in het water. Hij had zijn vader de avond ervoor wel horen praten. Zijn vader had het erover dat ze niet meer voor hem konden zorgen omdat hij teveel kostte en dat ze hem misschien aan iemand in burningkingdom zouden verkopen. 'Wat ben ik? Een slaaf!? nooit van mijn leven!' Schreeuwde hij uit. "Gelukkig weet mijn vader niet over welke krachten ik bezit." dacht hij. Hij besloot om zijn krachten te trainen zodat hij, als hij verkocht zou worden, tenminste niet helemaal hulpeloos zou zijn.


Aisu ~ artist ~ dorp van artists die dieren aanbidden.

'vergeet niet dat je voorzichtig moet zijn met Kyo. Niet iedereen zal begrijpen wat er hier allemaal gebeurd en je wilt niet in de problemen raken daar.' Zei de stamleider. 'Ja meneer dat weet ik..' Zei hij met een zucht. 'En laat je gave niet te snel zien. Vuur en ijs gaan niet goed samen!' waarschuwde de leider hem. 'Ik begrijp het meneer. laat me nou alstublieft gaan.' Zei hij bijna smekend. 'Ooh en een laatste iets.. Ze hebben het daar niet op jongens die op andere jongens vallen. Dus probeer dat voor je te houden.' Zei de stamleider. Er stond een bezorgde blik in de leider zijn ogen. 'Het komt goed meneer. er zal niks gebeuren dat verzeker ik u. Zo snel krijgen ze mij er niet onder.' Zei hij. Daarna liep hij weg van de oude man met niks meer dan zijn zwaard en Kyo, zijn trouwe zielsverwant. Op het rand van het dorp ging Kyo op de grond liggen. 'Ik loop het eerste stuk wel.' Zei Kyo tegen hem. Hij klom op de rug van Kyo die daarna opstond. Hij zwaaide nog even naar de mensen uit het dorp en ging daarna samen met Kyo op pad naar Burning kingdom. Hij was vastbesloten om de wereld te verkennen.Rakuno ~ Artist ~ Paleis van burning kingdom.

Hij liep een beetje rond het paleis om te kijken of alles veilig was voor de komst van een van de oudere leden van de firehearts familie. Tijdens zijn patrouille door de gangen kwam hij een paar bediendes tegen met de twee jongste kinderen. 'Hey, zijn jullie klaar voor jullie opa?' vroeg hij op een neutrale toon. 'Ik loop wel met jullie mee om te zorgen dat jullie niks overkomt.' Zei hij op dezelfde toon. Hij liep rustig met de kinderen mee. Bij elke stap die hij zette maakte de ketting die hij om zijn lijf had gewikkeld een enorm rinkelend geluid en sprongen er allemaal vonkjes vanaf. Zijn voeten waren gehuld in vuur net als zijn rug en schouders.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 20:26


Braien Fireheart - erfeling - gang van koninkrijk (burningkingdom)
de bediende trok me van het bed af. 'blijf van me af! laat me los.' schreeuwde ik. bediende: 'doe tog niet zo moeilijk! gedraag je eens een keer netjes.' met tegen zin werd ik aangekleed in mijn koninklijke kleren. 'die training harnas vind ik mooier waarom mag ik die niet aan?' ik kreeg geen antwoorden meer op alle vragen die ik stelde, ze negeerde me gewoon. 'als ik 10 ben mag ik lekker alles zelf doen!' snauwde ik naar haar. toen ik aangekleed was liep ik naar de gang.

daar zag ik sonya staan ik rende naar haar toe, 'suny!!' ik omhelsde haar van achteren. 'wat ben je mooi' ik noemde haar altijd suny als bijnaam. ik vond dat altijd veel vrolijker klinken. ik ging naast haar staan en ze pakte mijn hand vast. er kwam een wachter aan die een stomme opmerking maakte over die oude vent die ik opa moest noemen. 'waarom gaat die man niet eens een keer dood? het is tijd voor een andere koning!!' en ik klopte met mijn vuist op mijn borst. 'ik word de nieuwe koning!!!' met veel trots en glinstering in mijn ogen keek ik naar sonya. en dan ben jij mijn vrouw. glimlade ik vriendelijk.

(alle wachters weten dat braien geen koning kan worden door zijn rode/oranje haren. dus hij mag dan ook niet trouwen met zijn zusje, alleen dat weet hij zelf nog niet.)


Setto crystalwater - erfeling - op de markt (tiankey dorp)
ik liep door het bos heen op weg naar de markt hopelijk heeft mijn vader wat eten gevonden. mijn buik knoord best hard, langs mij schiet en bang konijntje weg. het is wit en pluizig het springt tegen mijn benen aan en piept een beetje. 'wat is er bunny? heb jij ook honger?' ik pak het pluizige beestje op.'je zit helemaal onder de spinnen weppen? hoe komt dat nou?' ''ik breng je wel naar een veilige thuis en maak je vachtje schoon.'' achter mij hoorde ik gekraak van de struiken en takken. ik voelde me niet zo vijlig in deze bos. snel ren ik naar het dorp.

eenmaal bij het dorp aangekomen zie ik al de markt staan. het zag er zo gezellig uit!! muziek vluiten, banjo's. en heel veel wezens. er kwam een glimlach op mijn gezicht te staan. snel ren ik verder naar de rij met kraampjes hier ergens moest ook mijn vader zijn.


Laatst aangepast door mellodey op do nov 28 2013, 21:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Evilian

avatar

Aantal berichten : 8672
Registratiedatum : 26-11-13
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 20:55

Sonya Fireheart -erfeling -slaapkamer van koningrijk (burningkingdom)

Wanneer braien mij een complimentje geeft weet ik nooit hoe ik moet reageren. het enige wat ik dan kan doen is lief terug kijken. Ook wanneer hij mij Suny noemt voelt zo fijn. Ik glimlachte lief naar Braien. Hij is altijd zo lief tegen mij. Ik zal later zo goed voor hem zorgen zoals hij nu voor mij doet.

Ik schrok wel een beetje van de wachter die er bij was komen lopen. Ik vond hem altijd een beetje eng. zijn ketting maakt altijd zun rinkelend geluid. Daarom kneep ik extra hard in de hand van Braien. Ik weet dat hij mij zou beschermen dus zolang hij in de buurt is zal ik niet bang zijn. Een van de bediendes deed de zaal deur open.


Anne-artist/shifter- Bos buiten het koningrijk (burningkingdom)

Anne Stapte haar stoel uit. ''Misschien moet ik toch maar een keer naar de markt gaan'' Zei ze tegen zichzelf. ''anders ga ik dood van de honger.'' Ze liep naar een kast en veegde alle spinnerag er vanaf ze opende het. Ze zuchte diep.. en boog haar hoofd. Al het geld dat ze had was op. ''misschien maar iets jatten'' dacht ze bij zichzelf ze liep door de deur en trok hem hard dicht. Het huisje trilde een beetje waardooor er van het dak een laag met spinnerag op haar staarten viel. snel gooide ze haar Cape over haar haar en hoorns heen. Zo viel ze minder op. Ze rende naar de mark maar bleef staan voor de ingang.


Jay -voodoodoll/magie- huis bij de markt van Buringkingdom
Ik opende me ogen. Het was nog steeds donker in de kamer waar ik zat. Mijn vinger trilde een beetje. ''Zo te zien had mijn meesteres de draden tussen mijn vinger vervangen. De oude waren een beetje versleten. Dat krijg je ook als je al meer dan.... .... ik weet de jaren al niet meer, zo lang zit ik hier al opgesloten'' Het enige wat ik me herhenner van de buiten wereld is het moment dat me hart er werd uitgetrokken en alles zwart werd. Sinds dat moment zit ik hier opgesloten.en word ik een voodoodoll genoemd en moet ik doen wat mijn meesteres zegt '' zei hij tegen zichzelf. Hij probeerde op te staan. Dat ging niet zo gemakkelijker de ketting rond zijn nek was zwaar. Hij trok er aan en zo kon hij opstaan hij trilde op zijn benen. Voorzichtig liep hij naar het raampje dat uitzicht had op de markt. Ik had vanuit hier wel een mooi uitzicht op de kraampjes die daar elke keer weer op gestald werden. Ik zag iemand heel snel langs rennen deze jongen. Wat op viel was zijn super blonde haren en donker blauwe ogen het leek bijna zwart.
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 21:26


Jake ~ erfeling ~ Marktplaats

Hij was zelf nu in een schaduw veranderd en gleed over de grond en langs alle huizen. Uiteindelijk kwam hij bij de markt. Voor het testen van zijn gave besloot hij om zich voor te doen als de schaduw van iemand anders. Na even rondkijken zag hij een goed testpersoontje rondlopen. Het was een klein jongetje met blond haar. Hij liep met een konijntje in zijn handen. Jake gleed over de grond naar de jongen toe en eenmaal bij de jongen aangekomen vormde hij zichzelf als schaduw naar de schaduw van de jongen. Je zou niet kunnen zien dat hij niet de echte schaduw is zo precies had hij zichzelf kunnen vervormen.


Aisu ~ artist ~ bossen.

Hij rende met Kyo door de bossen heen op weg naar de burning kingdom. Achter Kyo waren ijzige wolven pootafdrukken te zien.

((Kyo is dus de wolf waar Aisu zijn ziel mee is verbonden. Even voor de duidelijkheid XD))Rakuno ~ Artist ~ Paleis van burning kingdom.

Hij zuchtte door de reactie van Braien maar besloot er niks op te zeggen. Toen de deuren naar de zaal opengingen manipuleerde hij het licht om zich heen zodat hij onzichtbaar werd. Hij was op geen enkele mogelijke manier nog te zien. Hij zei zacht tegen de bediendes dat hij de kinderen nu wel overnam. Zachtjes en rustig liep hij naar de kinderen toe en legde hij een hand op hun schouders. Nog steeds onzichtbaar begeleidde hij de kinderen naar binnen.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   do nov 28 2013, 22:07


Braien Fireheart - erfeling - gang van koninkrijk (burningkingdom)
ik schrok niet van de wachter die ontzigbaar werd, ik hoorde het al aankomen in zijn gedachtes. soms hoorde ik wel vaker gedachtes van andere. zelf wist ik ook niet waarom. sonya knijpt steets harder in mijn hand. soms was ze echt een bangerik. toen een andere wachter de deur begon open te maken rende ik als een haas naar de opening. ik had sonya nog vast en trok haar mee. mijn haar danste sierlijk met mijn beweging mee. ik en sonya paste nog net door de opening heen. daar was ik dan eindelijk de troon zaal. het was een grote zaal met wachters standbeelden en vuur totems. en een patroon op de grond, van de god der leven. de vuur feniks!! 'wouw' de eerste erfeling van het vuur was de feniks. snel ging ik bij mijn vader en moeder op de grond zitten. ik knielde neer naast mijn vader en maakte een buiging met mijn handen op de grond. zoals vader ons dat geleert had. ik zag dat opa raar naar mij keek net alsof hij me niet mocht of mij niet hoefde te zien.


Setto crystalwater - erfeling - op de markt (tiankey dorp)
ik liep door het bos heen op weg naar de markt hopelijk heeft mijn vader wat eten gevonden. mijn buik knoord best hard, langs mij schiet en bang konijntje weg. het is wit en pluizig het springt tegen mijn benen aan en piept een beetje. 'wat is er bunny? heb jij ook honger?' ik pak het pluizige beestje op.'je zit helemaal onder de spinnen weppen? hoe komt dat nou?' ''ik breng je wel naar een veilige thuis en maak je vachtje schoon.'' achter mij hoorde ik gekraak van de struiken en takken. ik voelde me niet zo vijlig in deze bos. snel ren ik naar het dorp.

eenmaal bij het dorp aangekomen zie ik al de markt staan. het zag er zo gezellig uit!! muziek vluiten, banjo's. en heel veel wezens. er kwam een glimlach op mijn gezicht te staan. snel ren ik verder naar de rij met kraampjes hier ergens moest ook mijn vader zijn.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Tales of the Watertiger and the Fireleon   

Terug naar boven Go down
 
Tales of the Watertiger and the Fireleon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 10Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Tales of the Watertiger and the Fireleon

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: 1x1 / Groep-
Ga naar: