forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Dark Dragonslayer

Go down 
AuteurBericht
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: The Dark Dragonslayer   do dec 19 2013, 23:16

Dit verhaal is een canon van een anime die ik nog aan het kijken ben, Fairy Tail. Als het je niet aanstaat hoe sommige characters gerelateerd zijn met de hoofdpersoon, moet je dit niet lezen.

Voor degenen die wel geïnteresseerd zijn: Veel leesplezier!!

De characters:

Nanaho Tereja
Laxus Dreyar
Dalychnea


Laatst aangepast door Loki_Laufeyson op do dec 19 2013, 23:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Dark Dragonslayer   do dec 19 2013, 23:16

Gemis

Een zwart harig meisje stond bovenop het balkon in een gilde in een stad genaamd Magnolia. De naam van de gilde was Fairy Tail. Ze had haar armen geslagen over de reling. Met een droevige blik keek ze naar beneden. Net was er een magiër verbannen van de gilde. Hij was een krachtige S-klasse magiër van Fairy Tail geweest, maar doordat hij iedereen zo in gevaar had gebracht had de meester van de gilde hem verbannen. Laxus was de naam van die magiër. Hij was echter geen gewone magiër, hij had een soort substantie in zijn lichaam gespoten gekregen waardoor hij de krachten had gekregen van de Lightning Dragonslayer. Voor het meisje was hij een hele goede vriend geweest. Ze had hem zelfs verteld dat zij de Dark Dragonslayer was. Niemand anders dan haar eigen team “The Thundergod Tribe” wist dat zij de leerlinge was van de duistere draak “Dalychnea”. Laxus had haar ook begrepen en haar beloofd dat hij niets tegen de meester zou zeggen. Tranen stonden er in haar ogen en had haar ogen naar beneden gericht, zodat ze verborgen werden achter haar arm.
Een jongen met lang en groenkleurig haar, had het zwartharige meisje naar boven zien gaan na Laxus zijn verbanning. Het was de leider van haar team “The Thundergod Tribe”. Hij was haar achterna gegaan en ging geruisloos langs haar staan. Met een bezorgde blik keek hij naar haar. ‘Nanaho.’ zei hij zacht, maar ze mompelde iets als “Laat me met rust” en liep de trap af naar beneden. De magiër keek haar met een zucht na en bleef staan. Zijn handen plaatste hij op de reling van het balkon en zag het meisje naar buiten lopen.
Het was niet onopgemerkt gebleven dat Nanaho zo overstuur naar buiten was gelopen. Vijf magiërs hadden het gezien. Een ruige jongeman met piercings in zijn neus en lang zwart haar had het ook gezien, maar hij bleef met zijn armen over elkaar afgezonderd van de rest van de gilde staan. Hij vertrouwde dat meisje niet. Ze had een vreemde aura over zich. De meest aggresieve van de vijf magiërs was zowat geërgerd achter haar aan gegaan, als een blondharig meisje hem niet had tegen gehouden met een boze uitdrukking op haar gezicht. ‘Laat haar met rust.’ zei ze. Het was in de gehele gilde wel duidelijk geworden dat Nanaho en Laxus bevriend waren met elkaar. Sommigen dachten dat er soms wel meer tussen hen was dan alleen vriendschap.


Laatst aangepast door DenkouDragonslayer op di feb 25 2014, 21:51; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Dark Dragonslayer   ma dec 23 2013, 00:02

more please X3 awesome verhaal X3

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Dark Dragonslayer   di feb 25 2014, 21:52

Nanaho was buiten op de veranda van Fairy Tail gaan zitten. Als mensen haar nu gewoon eens met rust konden laten in haar verdriet. Blijkbaar was dat nogal moeilijk. Ze had geen zin om er met iemand over te praten. Evergreen, een vrouw uit het team van Freed, had opgemerkt dat Nanaho overstuur naar buiten was gegaan en was haar gevolgd. Ze kende het meisje al langer dan vandaag en wist dat ze graag alleen gelaten wilde worden als ze niet lekker in haar vel zat, maar daar had ze zich nooit iets van aangetrokken. Zonder ook maar op de andere Fairy Tail magiërs te letten, liep ze naar buiten toe en vond het zwartharige meisje daar op de veranda. Rustig en zonder iets te zeggen ging ze langs haar zitten.
Ze bleef een tijdje voor zich uit kijken en keek toen naar Nanaho. Ze wist niet wat ze tegen haar moest zeggen. ‘We missen hem allemaal, Nanaho.’ zei ze toen zacht. Nanaho richtte haar blik met betraande ogen op de bruinharige vrouw, die langs haar zat. ‘Hij was mijn vriend.’ zei ze. ‘Nee, hij is mijn vriend.’ verbeterde ze zich toen. ‘Het is gewoon niet eerlijk wat meester Markarov heeft gedaan. Heel Thundergod Tribe heeft de mensen van Magnolia en Fairy Tail in gevaar gebracht, waarom word dan alleen Laxus weggestuurd?’ Ze begreep er niets van. ‘Ik weet het niet.’ zei de vrouw zacht en keek naar de tegels voor haar. Ze zuchtte even. ‘We begrijpen er allemaal niets van. Blijkbaar begrijpt alleen meester Markarov de reden waarom Laxus weggestuurd is.’ zei ze.
Het liefste was Nanaho gewoon met hem meegegaan. Het maakte haar kapot om de hele tijd te verzwijgen dat zij de Dark Dragonslayer was. Ze wilde het niet verzwijgen, maar ze was bang voor de reacties die ze erop zou krijgen. Gelukkig begreep Thundergod Tribe dat en hadden ze haar gezworen niets door te zeggen. De reden dat ze in Fairy Tail was gebleven was voor haar team. Zij waren echt alles voor haar in de gilde. Met de rest van de leden had ze niet zoveel contact.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Dark Dragonslayer   

Terug naar boven Go down
 
The Dark Dragonslayer
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: verhalen-
Ga naar: