forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Digimon world

Go down 
AuteurBericht
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Digimon world   di jun 17 2014, 22:25

veel kennen het verhaal misschien wel. Dus ik zal even een korte uitleg geven hieronder voor degene die het niet kennen.

Sinds het ontstaan van de eerste computer is er een wereld opgebouwd. Deze wereld werd als maar groter en groter naarmate er meer technologie op de wereld kwam. Deze nieuwe wereld word digiworld genoemd. Of digitale wereld voluit.
Nu dat de technologie zo ver is, is de digiworld ook ver ontwikkelt. Het is even groot als de aarde geworden en staat er zowat parallel aan. De hele wereld is gelinkt aan de digiworld.
Soms ontstaan er dan ook openingen die ervoor zorgen dat de data van de digiworld naar de aarde kunnen en omgekeerd. Om ervoor te zorgen dat beide werelden veilig blijven voor de ander is er een organisatie opgezet. Deze zorgen voor de controle in beide werelden.

De digiworld
De digiworld is helemaal opgebouwd uit data. Alles wat je ziet is bits en bytes. Het is dan ook een wereld die leeft in de binnenkant van computers en andere technologie.
Wanneer je in de digiworld bent zie je dat er alleen niet snel aan af.  Alles is er. Van planten naar aarde en water. Hele bossen en woestijnen. Noem het en het is er. Er leven zelfs wezens. Deze wezens worden digimon genoemd en ze bestaan in alle vormen en maten. De ene is aardig, vriendelijk, behulpzaam en de andere zijn weer gemeen, asociaal of kwaadaardig. Ze zijn bijna net zo veelzijdig als de mensheid.

Tamers
Er zijn mensen die van aarde naar de digiworld kunnen reizen. Deze mensen zijn onder andere Tamers. Er zijn ook onderzoekers en wetenschappers die meer over de wereld en haar flora en fauna te weten willen komen. Maar de mensen die digimon trainen en met hun de digiworld doorreizen en/of veilig houden zijn tamers.
Een tamer kan meer dan 1 partner digimon hebben. Alleen kunnen ze altijd maar 1 digimon uit de digivice hebben en in totaal maar 3 digimon bij hun dragen. De rest worden op servers opgeslagen. De digimon die een tamer in zijn digivice heeft kunnen meereizen naar aarde en weer terug naar de digiworld.
Elke tamer heeft een digivice. Met de digivice kunnen ze een portaal openen die zorgt dat ze tussen digiworld en aarde kunnen reizen. Ook word een digivice gebruikt om energie/data naar een digimon te sturen zodat ze kunnen digivolven.
Een digimon heeft 5 stadia van evolutie. Deze zijn:
-In-Training
-Rookie
-Champion
-Ultimate
-Mega
Een partner digimon is altijd in Rookie vorm tenzij hij/zij gedigivoleert is of als die zoveel schade heeft opgelopen of te veel energie heeft gebruikt. Dan keren ze terug naar In-Training in plaats van terug naar rookie.

DATS
DATS is een internationale organisatie die opgezet is om vrede op aarde en in de digitale wereld te behouden. Ze houden slechte digimon tegen die de digiworld willen veroveren en/of vernietigen. En ze sturen digimon op aarde weer terug naar de digiworld als eieren. Om dit te doen verslaan ze de digimon waardoor ze terugkeren naar hun ei vorm en dan gebruiken ze een machine om die eieren weer terug naar digiworld te sturen.
De meeste tamers zijn aangesloten bij dats of aangesloten geweest. Je hebt ook tamers die buiten dats om avonturen beleven in digiworld en ook slecht tamers die bij dats weg zijn gegaan en op het slechte pad zijn gekomen.

~ Regels ~
-Niet de drama queen uithangen hier.
-Minimaal 3 regels schrijven per bericht.
-Niet meer dan 4 digimon per character.
-standaard DD regels.
-haat en liefde mag. Ga alleen niet te ver hiermee.
-Ruzie tussen characters mag. NIET TUSSEN ROLEPLAYERS!
-Heb je problemen met iemand los het dan even lekker zelf op via pb of schakel mij in. Ga niet dit topic vol spammen.
-Dit is een anime topic. Dus ook graag anime personages.
-graag bij je personages zetten of ze een temmer of een mens zijn. En als ze een temmer zijn of ze dan bij dats horen of dat ze alleen opereren of slechte temmers zijn.

Veel plezier! 

frau
frau
frau
frau
frau

Naam: Frau Verius
Geslacht: Man
Leeftijd: 23
Rol: Temmer
Partners: Æglæca, Selene.
karakter: Frau is redelijk eigenwijs persoon en heeft een rebellerende aard sinds dat hij jong was. hij kan snel aangebrand zijn en dan wil je niet bij hem in de buurt zijn. het is niet raar voor hem om een discussie of ruzie te beginnen met mensen om hem heen. als je hem beledigt of uit zit te dagen dan kan je er zeker van zijn dat hij de belediging terug kaatst of een gevecht begint. hij is ook erg avontuurlijk en houd ervan om risico's te nemen. hij beschermd zijn vrienden als het nodig is. ook is hij een echte vrouwen man, hij flirt met bijna elke mooie vrouw die hij ziet. ondanks dat alles kan hij iemand ook oprecht helpen, zelfs vrouwen zonder met ze te flirten.

Æglæca

Naam: Æglæca
geslacht: Man
Temmer: Frau
Level: 50
Rol: Astamon (bijna altijd). Anders: Psychemon.
In-training: Niet bekend.
Rookie: Psychemon
Champion: Heeft hij niet.
Ultimate: astamon
Mega: Belphemon (sleep mode)
Burst mode (Rage): Nog niet behaald.
Biografie: Æglæca heeft nogal een moeilijke tijd achter de rug. Toen hij nog jong was kon hij niet overleven in de duistere sector. En zonder ouders die hem konden helpen en beschermen was hij helemaal aan zijn lot overgelaten. De andere digimon waren te sterk en te agressief. In zo een harde wereld leerde hij voor zichzelf op te komen en hard te zijn. Zodoende werd hij net als de rest. Hij werd hard en agressief. Na een tijdje kwam hij een andere rookie digimon tegen. Een impmon om precies te zijn (Findor). Deze kwam hij tegen op de plek waar hij altijd met zijn ouders kwam. Nu hij ze niet meer had kwam hij daar om ze te herdenken. Alleen een keer was daar Findor ineens ook. Ze kregen ruzie over wie het recht had er te zijn en het liep uit in een gevecht. Het gevecht was nog amper begonnen of er kwam een andere digimon aangerend. Het was een babamon. Ze zorgde ervoor dat ze ophielden met vechten en ze bracht hun beide naar een oud huis. Daar waren nog meer digimon. Allemaal wezen. Babamon verzorgde samen met jijimon de weesjes. Ze vingen digimon op die niet voor hun zelf konden zorgen en ze geven hen een nieuwe kans. Een kans op leven.
Sindsdien is hij steeds sterker geworden en bleef hij trainen om uiteindelijk voor zichzelf te kunnen zorgen. En wat betreft Findor... Tja ze zijn rivalen geworden. En ze hebben een bloedhekel aan elkaar. Maar toch zijn ze ook wel een beetje vrienden. Ze deden alleen wel altijd hun best om sterker te worden dan de ander. Daarom vond hij het ook echt niet leuk, en dat is nogal heel zacht uitgedrukt, dat findor na een tijdje naar zijn champion vorm kon digivolven. Het heeft een tijd geduurd voordat hij eindelijk kon digivolven. Toen kwam hij er wel meteen achter dat het een ultimate vorm was. Met andere woorden hij had geen champion vorm.
Nadat hij zijn ultimate bereikt had was hij nog maar weinig te zien in zijn rookie vorm. Hij zag het als teken van zwakte, van hulpeloosheid.
Hij bleef hierna nog even bij het tehuis totdat hij besloot om zijn eigen gang te gaan. Hij wou nog sterker worden en zelf kunnen overleven. In plaats van afhankelijk te zijn van anderen. Dus op een vroege ochtend toen het nog pikkedonker was vertrok hij. De enige die hij had laten weten dat hij weg ging was Findor, zijn rivaal. En hij vertelde findor dat hij niet moest verslappen. Want als ze elkaar weer zagen dan wou hij vechten. En met die woorden liet hij de impmon achter. Tot heden dagen heeft hij hem niet meer gezien.
Ondanks dat hij altijd een hekel heeft gehad aan Findor en hem als rivaal ziet, toch beschouwd hij de digimon als zijn enige vriend.
Nadat hij weggelopen was uit het tehuis is hij zelf rond gaan dwalen. Een tijd lang wist hij niet waar heen te gaan of wat te doen. Maar zichzelf redden kon hij wel. Hij heeft veel delen van digiworld doorkruist en hij heeft veel mensen ontmoet. Veel daarvan wouden hem temmen en als hun digimon hebben. Alleen dat liet hij niet gebeuren. Hij was tot nu toe altijd te sterk voor de temmers en hij was al helemaal niet van plan om zich te laten temmen door een dats temmer.
Na een tijd, Hij telde de dagen al lang niet meer, kwam hij een jongeman tegen die ook aan het rondreizen was. Hij was wel een temmer maar hij hoorde niet bij dats. De jongen was ook de eerste die hem niet meteen aanviel om te kunnen temmen. De jongen liet hem gewoon met rust. Hij volgde de jongen voor een tijdje om weer is wat anders te doen en leerde hem zo wat beter kennen. Hoe langer hoe leuker hij de jongen begon te vinden. Tot hij op een dag te dicht bij kwam en de jongen hem zag. De jongen sprak hem aan en vroeg wat hij deed. Uiteindelijk kwam er naar boven dat hij de jongen volgde. Na een lang gesprek besloot Æglæca om een paar dagen met de jongen mee te reizen. Gewoon apart, niet als partner digimon. Gewoon om te kijken hoe het was. Sindsdien zijn de jongen en hij onafscheidelijk geworden. Hij zal alles voor de jongen doen omdat hij hem een ware vriend beschouwd. Maar dat is het ook. Hij beschouwd Frau als een vriend. Niet als zijn temmer.
Hij word door de jongen ook als zijn eerste partner digimon beschouwd. Terwijl hij officieel de tweede is.
Karakter: Hij is heel eigenwijs en heeft een sterke eigen wil. Ook al heeft frau hem nu een soort van getemd hij zal altijd een op zichzelf staande digimon blijven. Hij heeft een hekel aan om afhankelijk te zijn van andere. Hij kan ook als rebellerend overkomen maar hij is tegelijkertijd ook heel trouw aan vrienden en zal alles voor ze doen. Zelfs als hij daarvoor dood zou moeten gaan. Zodra je een vriend van hem pijn doet of bedreigd dan moet je je maar schrap zetten want dan heb je hem tegen je in. De vijand van zijn vrienden is ook zijn vijand. En net als zijn pistool en de kogels zal hij zijn vijanden opjagen tot aan hell. Dus wees gewaarschuwd.
Verder is hij echt typisch een figuur die zich niks aantrekt van wat andere zeggen of denken. Zelfs bevelen van frau volgt hij niet vaak op. Alleen wanneer hij het zelf wilt. Hij kan aardig agressief zijn tegenover.. nou ja eigenlijk wel iedereen. Hij heeft ook een lichte sadistische kant die geniet om andere te zien lijden.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   di jun 17 2014, 22:29

hier komen de mijne :'3

Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Naam: Nanaho Tereja
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20
Rol: Temmer
Relatie met: //
Partner digimon: Suira (spreek uit: Shewra)
Biografie:
Ze is een lief meisje die graag anderen helpt en voor ze klaar staat. Ze kan soms nogal als een jongen gedragen, dat houd in dat ze niet van make-up en andere meisjesdingen houd. Haar humor ligt in leedvermaak en soms hele flauwe grappen. Als er iemand bijvoorbeeld tegen een paal aan loopt of valt, zal ze die persoon eerst uitlachen en daarna kijken of die in orde is. Door deze dingen, kan ze dus beter met jongens overweg, doordat meiden haar maar vreemd vinden en maar niet willen accepteren. Vooral de diva’s niet. Ze is gek op sieraden, allerlei sieraden, kettingen, armbanden, het maakt niet uit. Ze vind alles leuk. Ze is ook een beetje verlegen en voelt zich zeer ongemakkelijk in ruimtes met veel mensen. Ze is ook behoorlijk gevoelig en raakt snel overstuur als mensen boos op haar worden, maar als mensen die ze niet mag boos op haar worden of ze is niets anders gewend dan dat die personen boos op haar worden, zal het haar weinig schelen. Ondanks dat ze behoorlijk schuw is, is ze behoorlijk fel als ze in een ''hoekje'' gedreven word en krijgt dan toch wel een grote mond. Fysiek geweld gebruiken zal ze niet snel doen, alleen als het echt nodig is.

Suira
Naam: Suira
Geslacht: Vrouw
Level: 37
Rol: Gabumon
Partner mens: Nanaho
Relatie met: //
In-training: Tsunomon
Champion: Garurumon
Ultimate: WereGarurumon
Mega: Nog niet bereikt
Burst mode: Nog niet bereikt
Biografie:
Suira is een digimon die zeker niet op haar mondje gevallen is. Ze zegt graag wat ze denkt en brengt daardoor Nanaho en zichzelf wel eens in de problemen. Soms transformeert ze ook uit zichzelf naar haar champion form of ultimate form, iets waarvan ze weet dat haar menspartner dat niet op prijs stelt. Toch blijft ze het doen, omdat ze vind dat ze zelf ook een zegje mag hebben in wat ze wel en niet mag doen. Nanaho mag dan wel haar partner zijn, ze is niet haar baas.

Hiko
Hiko
Hiko
Naam: Seijuro Hiko
Geslacht: Man
Leeftijd: 42
Geaardheid: Bi
Rol: Temmer
Relatie met: //
Partner digimon: Findor
Extra: Hij heeft een zeer hoge tolerantie voor alcohol. Hij drink ook veel alcohol.
Karakter:
Hiko is bekend om zijn sarcastische, egoïstische karakter. Ondanks zijn ruige uiterlijk, heeft hij een groot gevoel voor verantwoordelijkheid naar degenen die hij moet beschermen. Hij is zeer respectvol and beleefd naar de personen die hij ziet als een ware krijger, terwijl die tegelijkertijd minzaam doet over degenen die hij als zwak ziet. Hij houd van sake en vooral ook zichzelf.
Niet als iedere andere temmer is hij aan zijn digimon gekomen. Het heeft dan ook voor verscheidene problemen gezorgd om Findor te binden aan Hiko. Toch is het gelukt en hun band is hechter dan ooit.

Findor
Naam: Findor
Geslacht: Man
Level: 50
Rol: Impmon
Partner mens: Hiko
Relatie met: //
In-training: Yaamon
Champion: IceDevimon
Ultimate: .jpg]SkullSatamon
Mega: Beelzemon
Burst mode: Nog niet bereikt
Biografie:
Findor is zo'n typisch badass figuur die iedereen wel om zijn vinger weet te winden met zijn gladde praatjes. Hij heeft wel een hele erge loyaliteit naar zijn menspartner, Hiko. Hiko is dan ook de enige waar hij echt naar luistert -ook niet altijd, alleen als die daar zin in heeft- en waarvoor hij zelfs door het vuur zou willen gaan. Het zat ook niet echt in Findor zijn aard om een menspartner te hebben, maar Hiko had hem gered van een hele nare situatie waar hij in was gekomen door beloftes niet na te komen die hij had gemaakt met digimon -ze wilden payback-, waardoor hij niet meer van Hiko z'n zijde is geweken.


Laatst aangepast door FormerSlaveElf op di jun 17 2014, 22:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   di jun 17 2014, 22:30

frau

'Een vriend? Onderzoek? Ooooww.. jij hoort zeker bij dat dats gebeuren. Of niet?' Vroeg hij. Een verveelde blik kwam op zijn gezicht toen hij zag dat de gabumon aan ging vallen. En toen kwam dat geschreeuw van dat meisje er ook nog bij. 'Ten eerste.. Hij is NIET mijn digimon. Hij reist alleen mee. Meer niet. Ten tweede. Wat denk je van jouw digimon tegen te houden? Die is ook bezig hoor. En het is niet alsof die zo goed luistert..' zei hij droog.

Æglæca

Grijnzend keek hij naar de digimon toen die hem besprong en hem in haar ultimate vorm op de grond vast gepind hield. 'Ach kom op. Je denkt toch niet dat je dit zo gaat winnen he?' Zei hij lachend. Hij schopte een been van suira weg en gebruikte het moment dat ze iets minder balans had om haar armen te pakken en gooide haar toen van zich af. Meteen sprong hij overeind en keek met een valse grijns naar de digimon. Zijn voet begon een zwarte gloed te krijgen en hij wou net een skill gebruiken op suira toen hij ineens van achteren werd vastgegrepen. Toen hij achter zich keek zag hij dat Frau hem stevig vast had. 'En nu is het genoeg! Æglæca! Kappen!' Zei Frau streng. 'Je dacht toch niet dat ik nu ging stoppen he? Ze viel mij eerst aan!' Antwoordde hij lachend. 'ÆGLÆCA! Nu is het genoeg!' Zei Frau streng en hij tilde æce op. Hij begon tegen te stribbelen en vervloekte frau, schreeuwend dat hij hem neer moest zetten. 'Stop je dan?' vroeg Frau kalm. 'Oke oke oke.. Ik stop.' Gaf hij geërgerd toe. Frau zette hem weer op de grond en liet hem los. Hij zuchtte en draaide zich met zijn rug naar het meisje en haar digimon, ze compleet negerend.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   wo jun 18 2014, 22:38


Ze knikte toen hij haar vroeg of ze bij DATS hoorde, maar door wat hij vervolgens zei tegen haar en de toon waarop hij het zei kropen de rillingen van ergernis over haar rug. Ookal had hij misschien wel gelijk. Met priemende ogen keek ze naar de jongen en toen naar Suira, die ze nu gewoon haar gang liet gaan. Haar armen had ze over elkaar geslagen.


Toen de Astamon haar van zich afgooide, belandde ze op haar rug en zag toen dat zijn voet op begon te gloeien voor een skill, waardoor zij zich ook klaarmaakte voor een skill te gebruiken. Ze was verrast dat Nanaho niets zei om haar te stoppen, maar het gevecht werd al snel beëindigd door de temmer van de Astamon. Met tegenzin liet ze de digimon gaan en liep toen terug naar Nanaho. Met haar armen over elkaar geslagen keek ze arrogant weg van de digimon en de temmer met haar neus in de lucht.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   wo jun 18 2014, 22:59

frau

Hij ademde even diep in en uit toen beide digimon eindelijk gestopt waren. 'Finally...' Mompelde hij zuchtend. 'Waar waren we.. Oow ja, jij bent van dats. Hoe is dat? Een beetje leuk?' Vroeg hij met een neutraal gezicht. Hij was nog steeds geïrriteerd door wat het meisje zei en hoe ze haar digimon haar gang liet gaan. Maar hij probeerde zo normaal mogelijk te doen. Hij wist dat als hij toe zou geven aan die gevoelens dat het niet goed af ging lopen.

Æglæca

Hij negeerde het meisje en haar digimon nog steeds en stond dus ook met zijn rug naar hun. Toen frau weer tegen het meisje ging praten ging hij met een geërgerde zucht in kleermakerszit op de grond zitten.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   wo jun 18 2014, 23:08


Met een opgetrokken wenkbrauw keek ze naar hem toen hij probeerde verder te gaan met het gesprek en dat neutrale gezicht van hem stond haar helemaal niet aan. 'Kom, Suira.' zei ze en draaide zich naar haar digimon. 'Laten we terug gaan naar Akihiro.' Zonder verder nog iets te zeggen, liep ze van de astamon en de jongen weg.


Ze keek op toen Nanaho tegen haar praatte en kreeg een onbegrijpende blik in haar ogen. 'Maar we hebben de data nog niet.' zei ze en ging toen snel achter haar partner aan, terugveranderende naar haar rookie form. Met een frons keek ze omhoog naar Nanaho. Het leek haar alsof ze geen zin had om daar langer te blijven en om data te verzamelen. Ze was benieuwd hoe Akihiro erop zou reageren als ze zonder data terug kwamen.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   di jul 01 2014, 18:54

frau

'Dan niet.' Mompelde hij geïrriteerd toen het meisje wegliep. Zeg æce. Zullen we even de leomon weer leren dat ze niet met ons moeten sollen? Volgens mij zijn ze het namelijk weer vergeten. Als je kijkt naar die patrol groep van net.' Zei hij met een grijns. De digimon stond meteen op en keek grijzend naar frau. 'Laten we dan maar gaan.' Zei hij en hij liep de andere kant op dan het meisje op was gegaan. Ze zei toch dat ze naar iemand van dats ging dus hij had daar niks te zoeken.

Æglæca

Grijnzend was hij opgestaan toen frau het had over de leomon nog een lesje te leren. Tevreden liep hij achter de jongen aan en hield zijn geweer in de aanslag. Het duurde niet lang of ze kwamen in een gebied met meer leomon. Grijnzend keek hij rond. 'Hey daar leomon. Raad is wie terug is? En ik moet wat frustratie kwijt.' Zei hij lachend. De leomon verspreidde zich en probeerde weg te komen van de jongen en de digimon. 'Hehehe. Ze zijn ons toch niet helemaal vergeten frau.' Zei hij met een vals lachje.
Zijn geweer richtte hij op een paar leomon en schoot wat kogels af. Met een grote snelheid raasde de kogels op de digimon af en raakte hem volop. Hij rende meteen af op de leomon die neerviel. Toen hij vlakbij was sprong hij in de lucht en kwam met een kanl op de leomon neer. Meteen keerde de digimon terug in data. Zo bleef hij nog even door vechten en hier en daar gebruikte hij een skill. Frau pakte af en toe is wat op wat de digimon achter lieten. Vooral het geld.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   di jul 01 2014, 20:05


In haar hoofd begon ze al antwoorden te verzinnen op de vragen die Akihiro zou hebben over dat ze de data niet zou hebben. Toen ze bij de dokter waren aangekomen en hij door had dat ze geen data hadden, werden ze gelijk overspoeld door vragen die Nanaho allemaal geërgerd beantwoordde met dat er een jongen met een digimon aanwezig was die bezig waren met de leomon.
Op verder doorvragen van de dokter vertelde ze er ook bij dat de digimon van die jongen Suira aanviel toen Suira naar hem gromde, waardoor Akihiro zijn armen over elkaar sloeg en haar doordringend aankeek. Een beetje ongemakkelijk begon ze met de punt van haar schoen in de grond te schoppen en ontweek zijn blik. Ze hoorde hem zuchten. 'Nanaho.' zei hij. 'Hoe moeilijk is het om data te verzamelen van leomon? Hm? Je had gewoon die temmer kunnen negeren.' Er ging ergernis door haar heen toen Akihiro alleen maar geïnteresseerd leek in die data. Boos liep ze verder het kamp in en plofte neer langs een paar zakken met haar armen over elkaar.Ze besloot om zich er maar buiten te houden en toen Nanaho na het gesprek met Akihiro boos verder het kamp in ging, liep ze achter haar temmer aan en ging langs haar zitten. Haar blik met een fronsje op het zwartharige meisje gericht. Eigenlijk vond ze wel dat Akihiro gelijk had, maar ze bleef daar maar over zwijgen. Ze wist namelijk hoe Nanaho kon zijn als ze het idee had dat je tegen haar was.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   zo okt 26 2014, 01:58

frau

Hij liep wat afwezig rond door de wildernis. Zijn blik stond op oneindig. 'Alles goed Frau?' Vroeg Æce aan hem. Hij keek afwezig naar zijn partner. 'Eeeh.. ja hoor. Gaat wel.' Zei hij afwezig. 'Vind je het erg om terug te gaan naar het centrum?' Vroeg hij aan de digimon. Æce schudde zijn hoofd. 'Nee hoor is goed.' Antwoordde hij. Frau opende zijn tas en haalde er een time bomb uit. Deze gooide hij voor zich op de grond en er ontstond een portaal waar hij doorheen stapte.
Ze verschenen weer in het centrum van yokohama. Daar had Frau een klein appartement gehuurd.

Æglæca

Hij volgde zijn vriend die afwezig rondliep. Frau kennende zat hij met zijn hoofd nog bij het meisje. Dat was altijd het geval tenminste. Hij vond het dan ook niet raar toen Frau vroeg of hij het erg vond om terug te keren naar het centrum. Hij zei dat hij het goed vond en volgde zijn vriend het portaal in. Ze kwamen weer in Yokohama village terecht. Trouw volgde hij zijn vriend naar het appartement van Frau.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   zo nov 09 2014, 20:52


Het had weinig zin om nog langer hier te blijven nu ze de data niet had en ze wist hoe nerveus Akihiro altijd werd van deze plaats. Ze hielp hem met inpakken en samen liepen ze terug richting Western Village, aangezien daar de tram terug ging naar D-terminal. De hele weg was Nanaho stil. Het was niet een gewone stilte, maar eerder een ongemakkelijke stilte. Ze kwamen aan in Western Village en namen daar de tram terug richting de D-terminal, waarna ze de tram namen naar Dats Center. 'Blijf je zo nog bij mij als we de apparatuur terug hebben gebracht of ga je terug naar je eigen appartement?' vroeg de dokter toen aan haar. Ze keek op naar hem. 'Ik blijf nog wel even bij jou. In mijn eigen appartement is het altijd zo eenzaam.' zei ze en de dokter knikte. 'Oké.' zei hij en samen liepen ze het Dats Center uit, Yokohama Village in. Ze woonden allebei in Yokohama Village, maar een paar straten verwijderd van elkaar. Nanaho bleef het liefste altijd nog even wat langer bij de dokter. Ze vond het niet erg om alleen te zijn, maar het was wel gezelliger met z'n tweeën. Natuurlijk had ze Suira ook nog, maar als je met haar alleen op zat gesloten in één ruimte kon je wel eens gillend gek van haar worden.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Digimon world   

Terug naar boven Go down
 
Digimon world
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» lost in the world
» [info] karakters The end of the world
» [story] the end of the world

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: meespeelverhalen-
Ga naar: