forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ghost River

Go down 
AuteurBericht
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Ghost River   di jun 17 2014, 22:39

Inspiratie: Ghost River, nightwish

Een groepje tieners reist rond door het land en lopen allemaal verschillende dorpen en steden langs. Als ze een leuk dorpje of een stad vinden dan blijven ze er even om vervolgens weer door te trekken naar andere plaatsen.

Nu zijn ze aangekomen bij een dorpje dat aangekondigd word als Fall River. Het is een heel oud dorp maar ondanks dat leek het heel erg levendig. Er waren veel mensen, de kroegen waren lekker druk en de stemming was geweldig. De tieners besloten om een tijdje in het dorpje te blijven. Ze bleven zo lang dat het donker was en ze zochten een klein hotel op. De bediening was fantastisch en de mensen waren hartstikke aardig. De tieners kregen hun kamers en ze hadden een goede nachtrust. Echter toen ze de volgende ochtend wakker werden was iedereen verdwenen. Van de mooie zomer was ook niks meer te zien. de bladeren van de bomen waren verkleurd en begonnen een voor een van de bomen af te vallen. Het was herfst.
De gebouwen waren ook veranderd en het dorp leek wel anders. Ineen hing er een griezelige en mysterieuze sfeer. De rivier die net buiten het dorpje door het bos stroomde was nu volgestroomd en liep als een razende. Het was inderdaad Fall River...

Een klein oud dagboek lag er bij de receptie van het hotel. Bijna alle bladzijden waren eruit gescheurd behalve eentje. Daarop stond:
Als je dit leest dan vrees ik voor jullie. We zijn nog maar met een paar over en we weten niet hoe lang dat zo blijft. Het is een gekkenhuis hier. En het ergste.... WE KUNNEN HIER NIET WEG!
Wat jullie ook doen ga NIET naar de rivier. Iedereen die naar de rivier is gegaan is niet meer terug gekomen.

-Onderaan de pagina stond met bloed geschreven:-

De rivier is de uitweg. De rivier is niet gevaarlijk.
Ga naar de rivier als je weg wilt komen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rond het dorpje hangt een mist waar je niet uit kan komen. Elke keer wanneer iemand de mist in loopt eindigt diegene elke keer weer bij het dorp.
In en rond het dorp zijn ook verschillende wezens. Deze kunnen goedaardig en kwaadaardig zijn. Elk willen ze de tieners om hun eigen reden.
En please maak niet de zoveelste weerwolf of de zoveelste vampier of geest aan. Wees creatief. Bij het dorp stroomt een rivier waar al eerder mensen zijn verdwenen. Misschien kan je daar iets mee? (gewoon een tip)

Wat er vanaf dan gebeurt spelen wij.

Regels:

- max. 2 tieners per persoon.
- max 10 tieners (kan meer worden als er veel belangstelling voor is)
- Liever de tieners spelen door mensen die wat langere rea's kunnen schrijven. (dus niet de hele tijd maar twee of drie zinnen)
- geen dramaqueens
- geen geruzie in het topic. (tussen chara's mag natuurlijk wel)
- problemen? melden bij mij in een pb
-Niet de zoveelste weerwolf, vampier of geest aanmaken please. Wees is creatief.
- Heb je alles gelezen zeg dan: "He will go down, he will drown drown deeper down"
- real of anime maakt mij niks uit.
- Minstens 3 regels reageren! lukt het echt niet dan is 2 ook goed maar probeer er minstens 3 te schrijven.
- Zet niet in een reactie wie je tegenkomt of dergelijk. Zet dan liever neer wat diegene doet waar jouw character mee wilt praten of dergelijke. Of zeg hoe die ander eruit ziet. Als de ander zich dan geroepen voelt om te reageren dan doen ze dat wel.
- De tieners zijn gewoon normale mensen en kunnen dus dood, gewond raken en alles.
- Ik geef je een eerste waarschuwing en nog een tweede. Maar als ik een derde keer moet gaan waarschuwen dan ben je toch echt te ver en zal ik actie's ondernemen.

Wie kan je spelen?
Tieners:
- Frau Verius~ By me
-Nanaho Tereja ~ By Denkoudragonslayer
-
-
-
-
-
-
-
-

Wezens:
-Danta Sparda ~ By Denkoudragonslayer
-Sael Hedone ~ By Denkoudragonslayer
-Lorelei ~ By me
-Leviathan (levia) ~ By me
-

Mijn chara's:

frau
frau
frau
frau
frau

Naam: Frau Verius
Geslacht: Man
Leeftijd: 23
karakter: frau is redelijk eigenwijs persoon en heeft een rebellerende aard sinds dat hij jong was. hij kan snel aangebrand zijn en dan wil je niet bij hem in de buurt zijn. het is niet raar voor hem om een discussie of ruzie te beginnen met mensen om hem heen. als je hem beledigt of uit zit te dagen dan kan je er zeker van zijn dat hij de belediging terug kaatst of een gevecht begint. hij is ook erg avontuurlijk en houd ervan om risico's te nemen. hij beschermd zijn vrienden als het nodig is. ook is hij een echte vrouwen man, hij flirt met bijna elke mooie vrouw die hij ziet. ondanks dat alles kan hij iemand ook oprecht helpen, zelfs vrouwen zonder met ze te flirten.

Lorelei
Lorelei

Naam: Lorelei
Leeftijd: 3113
Fysieke leeftijd: 21
Karakter: Lorelei lijkt een mooie en vriendelijk vrouw maar niks is minder waar. Ze verleid mensen om ze daarna te beroven van hun levensenergie. Als ze niet bezig is met het verleiden van mensen met haar uiterlijk en haar mooie, hypnotiserende gezang dan hoeft ze dat vriendelijk masker niet meer voor te houden en kan ze zichzelf zijn. Dan is ze een sarcastische, lichtelijk valse en sadistische vrouw. Ze heeft een hekel aan mensen (of wezens) die denken dat ze hulp nodig heeft of dat ze makkelijk is te overwinnen. Ze vind dat ze alles goed zelf kan en ook geen mensen om haar heen nodig heeft. Soms verleid ze voor de gein wel een mens dat hij bij haar blijft tot ze genoeg van hem heeft en hem uit de weg ruimt.
Geaardheid: Bi, voorkeur voor mannen.
Rol: Wezen (slecht)
Extra: Ze heeft normaal een vissenstaart maar ze kan vrij veranderen tussen benen en een staart. Haar zang is heel mooi en dat gebruikt ze vaak ook om mensen te verleiden.

Levia

Naam: Leviathan. Hij word liever Levia genoemd.
Leeftijd: Onbekend. lijkt 19.
karakter: (komt later)
Rol: Wezen (Slecht)
Geaardheid: Panseksueel
Extra: Hij kan illusies maken, in water opgaan en wisselen tussen zijn paard vorm en mens vorm. Zijn haar is bijna altijd nat. En als paard kan hij zijn huid veranderen in een soort lijmachtige substantie waardoor hij mensen mee kan sleuren het water in zodat ze verdrinken en hij ze kan verslinden.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: Ghost River   wo jun 18 2014, 10:21

Hier komen mijn personages :'3

Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Naam: Nanaho Tereja
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouw
Rol: Tiener
Relatie met: //
Biografie:
Ze is een lief meisje die graag anderen helpt en voor ze klaar staat. Ze kan soms nogal als een jongen gedragen, dat houd in dat ze niet van winkelen houd, auto’s leuk vind en graag games speelt. Vooral fantasy games en RPG games zijn haar favoriet. Een game genre dat ze zelf niet echt leuk vind, maar waar ze wel heel goed in is, is racing. Haar humor ligt in leedvermaak en soms hele flauwe grappen. Als er iemand bijvoorbeeld tegen een paal aan loopt of valt, zal ze die persoon eerst uitlachen en daarna kijken of die in orde is. Door deze dingen, kan ze dus beter met jongens overweg, doordat meiden haar maar vreemd vinden en maar niet willen accepteren. Vooral de diva’s niet. Ze is gek op sieraden, allerlei sieraden, kettingen, armbanden, het maakt niet uit. Ze vind alles leuk. Ze is ook een beetje verlegen en voelt zich zeer ongemakkelijk in ruimtes met veel mensen. Ze is ook behoorlijk gevoelig en raakt snel overstuur als mensen boos op haar worden, maar als mensen die ze niet mag boos op haar worden of ze is niets anders gewend dan dat die personen boos op haar worden, zal het haar weinig schelen. Ondanks dat ze behoorlijk schuw is, is ze behoorlijk fel als ze in een ''hoekje'' gedreven word en krijgt dan toch wel een grote mond. Fysiek geweld gebruiken zal ze nooit doen, omdat ze dat niet durft.

Dante
Dante
Dante
Dante
Dante
Naam: Dante Sparda
Leeftijd: 40
Geslacht: Man
Soort: Devil
Rol: Wezen
Relatie met: //
Overige: Hij heeft een volledige devil transformatie. Maar die gebruikt hij alleen als hij echt diep in de nesten zit. Hij is buitengewoon sterk. Dat komt door zijn devilkrachten.
Hij mag dan misschien een wezen zijn en word dan ook gezien als een moordlustig monster, maar dat is hij niet. Hij zou eerder de tieners beschermen tegen de wezens.
Biografie:
Dante is een charmante jongeman die graag de lolbroek uithangt en het leuk vind om mensen te plagen, maakt niet wie, al zijn het z'n vrienden. Hij flirt ook graag met meiden en vind zichzelf helemaal geweldig, maar niet tot zo'n punt dat die niet om anderen geeft. Hij geeft veel om z'n vrienden en zal alles voor ze doen. Hij is erg vaardig met z'n zwaard "Rebellion" en hij heeft ook nog twee geweren "Ebony" en "Ivory". Z'n ouders zijn allebei overleden toen hij nog jong was en hij is opgegroeid in een weeshuis, samen met z'n tweelingbroer, maar hij is vreselijk gepest geweest door z'n ongewone haarkleur en helblauwe ogen. Z'n tweelingbroer was ook één van de slachtoffers, maar doordat Dante een sterker karakter had, deed het hem niet veel. Hij nam het altijd wel op voor z'n broertje, waardoor die redelijk vaak in gevechten kwam. Nog niet zo heel lang geleden is z'n broer overleden door een ongeluk. Het heeft gek genoeg geen effect gehad op z'n karakter. Hij is nog steeds diezelfde gezellige jongen die hij altijd was geweest, maar zeg één keer iets verkeerds over z'n vrienden of z'n broer en je ligt binnen een paar seconden een paar meter verder weg op de grond. Hij heeft altijd een medaillon rond z'n hals hangen. Die heeft die van z'n broer gekregen vlak voordat die overleed. Het is zijn belangrijkste bezit, dus als iemand het van hem probeert af te nemen zit die persoon heel diep in de problemen.

Sael
Naam: Sael Hedone
Leeftijd: 2200
Fysieke leeftijd: 22
Geslacht: Man
Rol: Demon
Relatie met: //
Overig: Hij kan zich vermommen als een mens. Hij is bi-seksueel.
Karakter:
Sael is een demon en heeft niet zo een heel fijn karakter. Hij is heel erg sadistisch en kiest meestal ervoor om zijn tegenstanders te martelen voordat die ze dood. Er staat meestal een grijns op z'n gezicht en word meestal gezien als iemand die gestoord is en niet serieus kan doen. Dat hij bi-seksueel is hij later pas achter gekomen, nadat hij een beetje teveel gedronken had en bij een jongen in bed lag. Hij schaamt zich nergens voor en doet gewoon waar hij zelf zin in heeft.
Als hij zich als mens vermomt, probeert hij zich altijd wel een beetje in te houden om het vertrouwen van mensen te winnen. Er blijft toch altijd een spoortje gestoordheid te zien bij hem. Dat die niet normaal is, is een feit.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Excalibur_

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 19-06-14
Leeftijd : 20
Woonplaats : Camelot

BerichtOnderwerp: Re: Ghost River   do jun 19 2014, 21:13

He will go down, he will drown drown deeper down...
Ik plaats mijn perso's morgen. Dan heb ik alle tijd. c:
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: Ghost River   do jun 19 2014, 21:53

is goed x3 neem alle tijd. Hier worden topics niet gesloten als er lang niet gereageerd word. dus dat is een voordeel Wink

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Excalibur_

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 19-06-14
Leeftijd : 20
Woonplaats : Camelot

BerichtOnderwerp: Re: Ghost River   do jun 19 2014, 21:55

Yeahj ^^
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ghost River   

Terug naar boven Go down
 
Ghost River
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: meespeelverhalen-
Ga naar: