forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 warehouse 13

Go down 
AuteurBericht
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: warehouse 13   di jun 17 2014, 22:46

Al sinds het begin der tijden raken sommige voorwerpen "geladen" met sterke emoties of gedachten. Deze voorwerpen noemen we artefacten. Wanneer een voorwerp een artefact word krijgt het ook speciale krachten. Soms kan dit een goed of een onschuldige kracht zijn maar vaak is het een slechte kracht. Om deze slechte voorwerpen uit de wereld te houden en te zorgen dat er niet zo veel mensen gewond raken is er een organisatie opgestaan die de artefacten vangt. Snag, bag and store, zoals hun het noemen. Deze organisatie heet: The warehouse.

Hier volgen we het leven van de warehouse agenten en hun eeuwige strijd tegen de artefacten en de verschillende kwade organisatie's.

-Artefacten:-

Artefacten kunnen van alles zijn. Van een mok tot een touw of een kam. Een golfclub of een discobal, een dolk of een sleutel. Zelfs kleding kan een artefact zijn. Of misschien meubels. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan een artefact zijn. Over het algemeen zijn artefacten voorwerpen die gebruikt zijn voor bepaalde dingen of tijdens grote gebeurtenissen waardoor de energie van toen in het voorwerp raakt.

Vaak hebben artefacten een slechte bijwerking of gewoon een slechte kracht. Door verkeerd gebruik van een artefact kunnen er dus mensen gewond raken en zelfs doodgaan. De meeste gevaarlijke artefacten hebben als laatste bijwerking de dood.
Een kracht van een artefact kan ook enorm verschillen. De een maakt je magnetisch terwijl de ander ervoor zorgt dat vogels ineens kwaadaardig worden. Een artefact dat glas in zand veranderd of een ouderwetse grote schenkkan waar lava uitstroomd (uitbarsting van de vesuvius overleeft).
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meeste voorwerpen zijn van beroemde mensen of gemaakt tijdens een grote historische gebeurtenis.

-De leiding (rolverdeling) in het warehouse:-

De warehouse heeft verschillende rangverdelingen.

Bovenaan staan de regents. deze hebben de ultieme leiding over alle warehousen over de hele wereld.

Daaronder heb je een caretaker. Dit is een leider van één warehouse. Deze maakt vaak de beslissingen voor de warehouse zodat de regents niet voor elk klein ding tevoorschijn hoeven te komen. Een caretaker heeft ook een sterke band met het warehouse zelf en voelt dus wanneer er problemen zijn. Ook heeft hij of zij toegang tot de inventaris lijst van het warehouse in haar gedachten. Als een caretaker dood gaat dan moet er een nieuwe persoon aangewezen worden om caretaker te worden.

onder een caretaker heb je weer een senior of leider. Dit is een werknemer die altijd in het warehouse is en de andere leden op pad stuurt, de teams maakt en bepaald welk artefact prioriteiten hebt. Dit is ook de persoon die het meeste papierwerk en administratief werk doet.

Helemaal onderaan heb je de agenten. Dit zijn de mensen die altijd op pad gaan om de artefacten te vangen. Soms gaat de senior ook mee maar niet altijd.

Nog even een laatste ding:
Wanneer je op een missie word gestuurd om een artefact te halen dan weet je vaak niet van te voren welk artefact dat is of wat het doet. Door te analyseren en te onderzoeken kan je uitvinden wat er in een omgeving gebeurt en dan een link proberen te leggen met bepaalde spullen. Of je kan naar een oud voorwerp zoeken dat misplaatst lijkt want negen van de tien keer is dat het artefact. Je kan natuurlijk zelf altijd een artefact bedenken en wat het doet maar mocht je het echt niet weten dan kan je altijd artie (Arthur) bellen met de farnsworth (soort telefoon met camera gesprek) en dan verzin ik wel wat leuks X3.

Dat was de uitleg X3

De regels: 

-Geen geruzie tussen roleplayers (ruzie met karakters mag altijd)
-geen dramaqueen spelen
-real or anime maakt niet uit.
-standaard DD regels
-Heb je alles gelezen zeg dan: "This job will either kill us, drive us insane or lock us away for eternity."

Wie kan je spelen:

- Een warehouse agent
- Een slechte organisatie lid
- Een normale mens

Enige regel van de warehouse:

- Je mag maar één persoon over je werk vertellen! één enkel persoon, meer niet!

Veel plezier!Warehouse:

Regents: 
-
caretaker:
-
Senior:
-Arthur Nielsen ~ By me
Agenten:
-Claudia Donovan ~ By me
-Frau Verius ~ By me
-Nanaho Tereja ~ By denkoudragonslayer
-Gilbert Nightray~ By denkoudragonslayer

Baas/eigenaresse van de bed & breakfast:
-Leena ~ by me

Slechteriken:
-

Mensen:
-

frau
frau
frau
frau
frau

Naam: Frau Verius
Geslacht: Man
Leeftijd: 23
Rol: Warehouse agent
Uitrusting: Hij heeft de standaard uitrusting altijd bij zich, een tesla pistool en een farnsworth. Ook heeft hij Alfred hitchcock's metal spinweel vaak bij zich. deze gebruikt hij echter alleen bij echte noodgevallen.
karakter: frau is redelijk eigenwijs persoon en heeft een rebellerende aard sinds dat hij jong was. hij kan snel aangebrand zijn en dan wil je niet bij hem in de buurt zijn. het is niet raar voor hem om een discussie of ruzie te beginnen met mensen om hem heen. als je hem beledigt of uit zit te dagen dan kan je er zeker van zijn dat hij de belediging terug kaatst of een gevecht begint. hij is ook erg avontuurlijk en houd ervan om risico's te nemen. hij beschermd zijn vrienden als het nodig is. ook is hij een echte vrouwen man, hij flirt met bijna elke mooie vrouw die hij ziet. ondanks dat alles kan hij iemand ook oprecht helpen, zelfs vrouwen zonder met ze te flirten.

Claudia Donovan
Claudia
Claudia
Claudia
Claudia
Claudia
Claudia
Claudia

Naam: Claudia Donovan
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21
Rol: Warehouse agent, Hacker, Techneut, Uitvindster en verbeteraar van sommige artefacten (denk bijvoorbeeld aan de tesla's en de farnsworth's) en mogelijke opvolger caretaker van warehouse 13.
Extra: Als mogelijk opvolger van caretaker heeft ze een grote connectie met het warehouse en weet wanneer er iets mis mee is. Ook kan ze de "geboorte" van nieuwe artefacten voelen.
Karakter: Claudia is zeer koppig en vastberaden, Vaak gaat ze dan ook door totdat ze haar zin krijgt. Ze is ook heel nieuwsgierig en wilt graag alles weten. Ze houdt ook van om met de diverse gadgets te spelen van het Warehouse om zich bezig te houden. 
ze kan ook zeer sarcastisch en droog doen, vooral tegen Artie, ondanks het feit dat hij haar superieure is. Ze geniet ook van muziek, zelf kan ze goed zingen en gitaar spelen.

Leena
Leena

Naam: Leena
Rol: Bed & Breakfast eigenaresse, Manusje van alles van het B&B, ook doet ze nog wel is klusjes in het warehouse waar andere agenten minder snel aan toe komen. Een van die dingen is het "Blij" houden van sommige artefacten door ze aandacht te geven.
Leeftijd: Begin-midden 30
Geslacht: Vrouwelijk
Extra: Leena is een beetje het manusje van alles in het B&B maar ook in het warehouse. Ook is zij vaak degene die nieuwe artefacten plaatst als ze binnenkomen. Dit omdat de meeste artefacten niet zomaar ergens geplaatst kunnen worden.
Ze kan aura's zien en lezen, iets wat ze bij zowel mensen als artefacten kan. Daarom weet ze vaak ook als er een artefact overactief is of waar die geplaatst moet worden.
Karakter: Ze heeft een heel mysterieus karakter dat snel en vaak kan veranderen. Vaak is ze wel bezorgd om het warehouse personeel en ziet zichzelf meer als een moeder en beschermster van het personeel dan zomaar een bekende. Verder is ze vaak aardig en probeert ze mensen te helpen als het kan. Ze doet niet snel iemand pijn of kwaad, sterker dit zou ze niet kunnen. Dat zit gewoon niet in haar.

Arthur Nielsen
Arthur Nielsen

Naam: Arthur Nielsen.
Bijnaam: Artie
Rol: Warehouse agent, senior
Karakter: Artie houd er niet van om mensen te dicht in de buurt te laten komen. Daarom is hij heel erg afgesloten en zal hij je niet snel wat vertellen over zichzelf. Door dit te doen komt hij vaak over als een oude chagrijnige vent die vaak aan het mopperen is.
Ook bij het geven van missies verteld hij de andere agenten net genoeg dat ze weten wat hun missie is en wat ze moeten doen, maar ook niet meer.
Hij is alleen geen ongevoelige persoon. Hij geeft wel om sommige mensen en dat laat hij dan ook wel een beetje blijken. Al zou hij het eerder uiten in tegen die persoon zeggen dat hij ze altijd zal beschermen en zal zorgen dat hun niks overkomt en tegen andere dreigen dat ze die persoon niks aan moeten doen anders hebben ze met hem te maken.
Hij heeft ook een enorme afkeer tegen moderne technologie. Wat je terug ziet in het nog steeds verouderde technologie in het warehouse, Het gebruik van de farnsworths (lijken op hele oude primitieve telefoons, met gek genoeg wel een camera zodat je elkaar ziet tijdens het bellen).
Er is ook regelmatig wel is gezegd door anderen dat hij zelfs tegen vuur zou zijn, als hij maar een paar jaar eerder was geboren.
Hij heeft echter wel heel veel kennis van artefacten. Maar daarom is hij ook de langst werkende agent van het warehouse.
Hij kan heel goed piano spelen en dat is ook het enige waar hij eigenlijk zijn gevoel in kwijt laat.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   wo jun 18 2014, 10:26

Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Naam: Nanaho Tereja
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouw
Rol: Agent
Artefact: 16th Century Ear Trumpet
Relatie met: //
Karakter:
Ze is een lief meisje die graag anderen helpt en voor ze klaar staat. Ze kan soms nogal als een jongen gedragen, dat houd in dat ze niet van make-up en andere meisjesdingen houd. Haar humor ligt in leedvermaak en soms hele flauwe grappen. Als er iemand bijvoorbeeld tegen een paal aan loopt of valt, zal ze die persoon eerst uitlachen en daarna kijken of die in orde is. Door deze dingen, kan ze dus beter met jongens overweg, doordat meiden haar maar vreemd vinden en maar niet willen accepteren. Vooral de diva’s niet. Ze is gek op sieraden, allerlei sieraden, kettingen, armbanden, het maakt niet uit. Ze vind alles leuk. Ze is ook een beetje verlegen en voelt zich zeer ongemakkelijk in ruimtes met veel mensen. Ze is ook behoorlijk gevoelig en raakt snel overstuur als mensen boos op haar worden, maar als mensen die ze niet mag boos op haar worden of ze is niets anders gewend dan dat die personen boos op haar worden, zal het haar weinig schelen. Ondanks dat ze behoorlijk schuw is, is ze behoorlijk fel als ze in een ''hoekje'' gedreven word en krijgt dan toch wel een grote mond. Fysiek geweld gebruiken zal ze niet snel doen, alleen als het echt nodig is.

Gilbert
Gilbert
Gilbert
Naam: Gilbert Nightray
Leeftijd: 24
Geslacht: Man
Rol: Agent
Relatie met: //
Karakter:
Hij kan behoorlijk ruw zijn tegen personen. Hij is zeker niet iemand die je moet onderschatten. Toch als je één van zijn vrienden bent, dan kan hij nog wel eens overbezorgd reageren omdat die wilt dat z'n vrienden veilig zijn en niets overkomen. Hij is zeer vaardig met een geweer en mist haast nooit. Er is één eigenaardig dingetje over hem: Hij is doodsbang voor katten. De reden is nooit bekend, omdat hij het nooit verteld aan mensen. Hij haat het om voor schut gezet te worden en kan dan behoorlijk geërgerd en boos reageren. Haal dus geen grappen met hem uit, want het zal je duur komen te staan. Hij heeft een rookverslaving en heeft al iets van acht keer geprobeerd te stoppen, maar het lukt hem gewoon niet.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Excalibur_

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 19-06-14
Leeftijd : 20
Woonplaats : Camelot

BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   zo jun 22 2014, 12:36

Avelynn
Naam: Avelynn
Bijnaam: Crow (Zo noemt m'n haar 'slechte' kant)
Leeftijd: Midden 20
Rol: Avelynn word gezien als een agent. Eigenlijk hoort ze er niet bepaald bij, aangezien ze Warehouse 13 agenten tegenwerkt. Niemand ziet haar op momenten als deze. Haar 'schaduw' word The Crow genoemd.
Karakter: Lynn heeft zich altijd op de achtergrond gehouden. Ze zit al enkele maanden in dit Warehouse, waar de mensen haar al wel een beetje vertrouwen. Haar specialiteit is het hacken van computers en andere apparatuur. Met deze techniek kan ze makkelijk in de beveiliging dringen en anderen simpel volgen. Dit gebruikt ze vooral als ze in haar 'Crow' rol zit. Ze is de agenten steeds te slim af en weet zich onzichtbaar te houden. Als agent zit ze nog in de begin fase. Vanuit deze positie weet ze achter de geheimen te komen van de organisatie. Ze gaat zelf nog niet op pad, nog niet. Ze zal de nieuwe agenten wel goed in het oog moeten houden, omdat ze hen nog niet helemaal kent en hun karakter niet kan voorspellen. Alles gaat nu goed, dus heeft ze geen zin in vervelende agentjes die alles in de war schoppen.
Extra: Aangezien ze eerder bezig is met het technische en het ontwijken van de agenten op momenten als het moet, is haar vecht gehalte behoorlijk verlaagt. Ze kan wel mogelijke wapens gebruiken, ze heeft er altijd op zak, maar dat zal niet direct haar eerste keus zijn.


Ik maak later waarschijnlijk nog wel iemand aan, maar dat zie ik nog wel in het verhaal. x3
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   zo jun 22 2014, 16:15

ze zijn allemaal goed X3

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   ma nov 03 2014, 01:29

frau

Een paar dagen terug was Frau overgeplaatst naar een geheime dienst. Blijkbaar hadden ze van hem gehoord en werd hij gerekruteerd. Niet dat hij eerder van hun had gehoord of kennis met ze heeft gemaakt. Hij kreeg alleen een brief thuis gestuurd met daarin een plaats en een tijd. Zonder eigenlijk te weten waar hij naar onderweg was en wat hij daar zou moeten doen was hij toch onderweg gegaan. Het was toch niet alsof hij iets beters te doen had. Aangezien hij het werk bij de politie een beetje erg beu werd.
Het was een lange tocht voor hem om bij de plaats in de brief te komen. De plaats was namelijk ergens in de omgeving van een klein achtergelegen dorpje. Vanwege het reizen had Frau een paar nachten doorgebracht in verschillende motels. Nu was hij net weggereden bij het laatste motel waar hij de nacht had doorgebracht. Het laatste stukje van de reis brak eindelijk aan. Hij hoopte dat hij over een uurtje of twee bij de bestemming aan zou komen.

Claudia Donovan

Zoals gewoonlijk was ze druk bezig met het hele archief van het warehouse door te lopen. Er waren weer een paar nieuwe artefacten binnengehaald die geplaatst waren maar dat moest dan natuurlijk nog wel in het systeem gezet worden. Anders werd het terug vinden nogal lastig.
Claudia was druk bezig achter de computer toen Artie weer is een keer vroeg of ze een klasje in het warehouse kon doen. 'Ja natuurlijk Artie. Ik maak dit wel weer een andere keer af, zoals gewoonlijk!' Zei ze geïrriteerd. Die man wist haar altijd van haar werk te halen voor andere kleine rot klusjes. Dit keer moest ze naar een of andere klok kijken. Blijkbaar heeft dat ding een connectie met Beethoven. En nu galmde Beethoven's 5de door het hele warehouse. Hoe was het te stoppen? De klok opnieuw opwinden. "Als het zo makkelijk was waarom kan Artie zelf het dan niet doen? Of Leena. Die doet het normaal." Dacht ze. Met een zucht liep ze het kantoor uit en verdween ze in het diepe doolhof van het warehouse.

Leena

Leena was bezig in het B&B zoals gewoonlijk. Schoonmaken, opruimen, wassen enzovoort. Aangezien Leena de enige was die in het B&B werkte moest ze ook alles zelf doen. En nu moesten er ook nog een paar extra kamers klaargemaakt worden in verband met de nieuwe agenten. Leena had het druk, niets anders dan druk. Niet dat ze het erg vond want het hield har bezig. Anders duurde de dag altijd zo enorm lang.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   zo nov 09 2014, 21:10


Ze had van haar leidinggevende gehoord dat ze samen met nog andere agenten van andere organisaties over werd geplaatst naar een geheime dienst. Ze vond het allemaal maar een beetje vaagjes. Nu was ze met haar kleine autootje op weg naar de plaats dat op de brief had gestaan die ze thuis gestuurd had gekregen. Ze kon het niet laten om maar te blijven denken wat voor een organisatie haar nu zonodig persé nodig had. Een geheime dienst ... pfft ... tuurlijk.


Hij was pas aangekomen bij de locatie dat op de brief had gestaan. Met een frons liep hij richting een groot gebouw en keek ondertussen op het papiertje in z'n gehandschoende hand. Een sigaret stak er uit z'n mond. Met één hand pakte hij de sigaret en blies rook uit z'n mond. 'In de brief staat dat het hier is ...' zei hij wat twijfelend. Het was helemaal potdicht. 'Ben ik dan toch een verkeerde afslag in gegaan?' vroeg hij zich toen af en tuurde nog even met samengeknepen ogen naar de locatie die aangegeven stond in de brief.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   ma nov 10 2014, 02:12

frau

-Still on his way. Almost there though-

Claudia Donovan

Gelukkig voor Claudia staat de klok van beethoven niet al te ver in het warehouse en duurde het dus niet al te lang voordat ze bij de klok aankwam. Bij de juiste gang aangekomen speurde ze de stellingen af naar de klok. Tijdens het zoeken hoorde Claudia een zachte plof, alsof iets keer op keer ergens tegenaan kwam. Geschrokken keek ze om zich heen totdat ze een klein balletje zag zweven. 'Nee ik laat je niet gaan. En nu ophouden! Je weet best waarom je daar zweeft.' Zei ze droog tegen het balletje. Als die stuiterbal los kwam dan zou die niet te stoppen razendsnel heen en weer stuiteren als de ultieme stuiterbal. Nog een paar keer klonk het doffe geluid waarna het ophield. En meteen keek Claudia weer om zich heen, dit keer vanwege de muziek. De muziek was ineens veranderd, waarschijnlijk van Beethovens 5de naar Beethovens 6de, en het klonk ook ineens een stuk harder. Een paar stellingen verder zag ze iets wat wel op de klok kon lijken.
Toen ze er voor stond las ze het inventaris kaartje en er stond inderdaad Beethovens klok op. 'Oke rotzak je krijgt je zin. Als je dan tenminste je kop houd!' Zei ze geïrriteerd. Claudia pakte de klok op en draaide hem om. Op de achterkant zat een klein opwindsleuteltje. Een paar keer draaide ze de sleutel om en zette de klok weer op zijn plek. Langzaamaan begon de muziek zachter te worden totdat deze helemaal wegstierf.

Leena

Leena was bezig in het B&B zoals gewoonlijk. Schoonmaken, opruimen, wassen enzovoort. Aangezien Leena de enige was die in het B&B werkte moest ze ook alles zelf doen. En nu moesten er ook nog een paar extra kamers klaargemaakt worden in verband met de nieuwe agenten. Leena had het druk, niets anders dan druk. Niet dat ze het erg vond want het hield har bezig. Anders duurde de dag altijd zo enorm lang.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: warehouse 13   

Terug naar boven Go down
 
warehouse 13
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: meespeelverhalen-
Ga naar: