forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Lost Language

Go down 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: The Lost Language   di aug 26 2014, 21:34

The six human kingdoms, oftewel de landen waar dit verhaal zich afspeelt, zijn gevuld met magie en spreuken. In deze landen worden de verloren talen nog gesproken en geleerd. Hier kennen de mensen nog de geheimen die de talen met zich meebrachten. In plaats van de wereld waar wij in leven, waar al die kennis verloren is gegaan.

Deze verloren talen zijn de talen van runen. Er zijn veel verschillende talen met elk hun eigen effecten. Maar hier ga ik later op in. Eerst wat meer over de wereld.

In de wereld leven veel verschillende wezens. Je hebt mensen die de talen kunnen en magiërs of magistra's worden genoemd, gewone mensen die de talen niet kunnen, golems, canonisten, goden, demonen en andere wezens.

Magisters en magistras:
Dit zijn mensen die één of meer runentalen kunnen spreken en schrijven. Deze mensen zijn de enige die spreuken kunnen schrijven. Je vind deze mensen dan ook overal. Rijk, arm en overal ertussenin. Ze kunnen elk beroep doen dat ze willen en daar gebruiken ze vaak ook hun taal in.

Mensen:
Dit zijn gewone mensen zonder kennis van de runentalen. Ze kunnen deze niet schrijven maar ook niet zien, tenzij deze talen zijn gevormd tot een vast voorwerp. De gewone mensen zijn vaak arm. Ze kunnen niet elk beroep uitoefenen en doen vaak werk waar geen magie voor nodig is. Denk aan koken, schoonmaken enzovoort.

Golems:
Dit zijn wezens gemaakt door magie van verschillende materialen. Vaak zijn ze gemaakt van: hout, metaal, klei, steen en dergelijke. Maar andere materialen kunnen ook. Deze wezens krijgen dan een stukje van de ziel van de maker mee zodat ze werk in zijn plaats kunnen doen. Wanneer de golem vernietigd is dan keert het deel van de ziel weer terug. Dit is heel handig om verkenningsmissies mee te doen zonder jezelf in gevaar te brengen. Maar ook worden deze wezens vaak gebruikt door moordenaars omdat ze geen sporen achter laten. De spreuken om deze wezens te schrijven kosten alleen wel heel erg veel energie dat de maker naderhand vaak 14-17 dagen bewusteloos is.

Canonisten:
Canonisten zijn mensen die een deel van de ziel van een god in hun hebben. Hierdoor zijn ze sterker en onsterfelijk. Tenzij de god/in klaar met ze zijn. Want dan als ze sterven kan de god/in ervoor kiezen om ze niet meer terug te halen. Demonen kunnen ook canonisten maken. Maar deze canonisten zijn vaak gedwongen door de demon en willen helemaal niet de demon dienen. Een god maakt altijd een canonist als de mens er ook mee eens is. Een voordeel van een demon canonist die niet de demon wilt dienen is dat als ze doodgaan en de demon wilt ze niet laten gaan dat ze dan even vrij zijn van de demon. Het duurt dan gemiddeld een half uur tot een uur voordat de verbinding helemaal herstelt is en dat de demon ze weer kunnen vinden en oproepen.

Goden:
Dit zijn wezens die sterker zijn dan de mensen. Ze hebben het eeuwige leven en beheersen veel of alle runentalen. De hogere goden beheersen zelfs de oertaal. Een taal die bijna niemand kent omdat geen mens die mag aanschouwen. De meeste steden worden beschermd door een god of godin tegen demonen en andere dreigingen. Sommige goden/innen eisen offers van de bevolking om de stad te kunnen beschermen. De arme brengen dan altijd de meeste offers. Een offer aan een god is dan in de vorm van energie. Om de god op krachten te houden. Maar niet elke god eist offers. Goden zijn naast demonen de enige die canonisten kunnen maken.

Demonen:
Demonen zijn slechte wezens die net als goden sterker zijn dan de mensen en ze zijn onsterfelijk. Ook hun kunnen canonisten maken. Maar letten hierbij vaak niet op of de mens dat zelf ook wilt. De demonen willen graag een oorlog beginnen met de mensheid en de goden om te zorgen voor separatie. Ze willen de mensheid en de goden scheiden en de magie van de mensen weghalen. Ze vinden dat de mensen daar geen recht op hebben.

Andere wezens:
Denk hierbij aan weerwolven en dergelijke. Deze kunnen zelden magie gebruiken en als ze het wel kunnen dan kunnen ze maar één taal. Ze zijn vaak wild of staan onder leiding van demonen of goden.

~~~~De Talen~~~~
Mensen of wezens die geen runentalen beheersen kunnen ze ook niet zien. Alleen als een spreuk dan tot een voorwerp word gemaakt kunnen ze het zien. Anders is het gewoon onzichtbaar voor hun. Als je wel de taal kent maar het niet goed kan schrijven dan kan je deze alsnog zien. Er zijn hier een paar uitzonderingen op maar dat zet ik hieronder wel per kopje neer. Elke taal heeft zijn eigen specialiteiten en worden anders opgeslagen.

Numinus:
Het numinus is een van de runentalen die in de spieren worden geschreven (denk hierbij aan je arm en beenspieren. Maar ook aan je tong en dergelijke.). Het numinus word gebruikt voor spreuken van magistraten. Het heeft voornamelijk invloed op licht en het onaantastbare. Maar ook heeft het invloed op de hersenen en de geest van iemand. Deze taal word opgeslagen op papier waar het later weer afgetrokken kan worden om te gebruiken. Deze taal is een van de veelzijdige talen. Het enige wat het niet kan is invloed hebben op de fysieke wereld. Het numinus is vaak te basis van veel spreukenbeelden (wezens die gemaakt zijn van een runentaal) en het regelt dan het denken. Ook word het numinus vaak gebruikt om teksten te schrijven die dienen als sloten en sleutels ervoor. Het heeft geen invloed op de natuur en de elementen. Voor mensen die het kunnen lezen en zien straalt het numinus een gouden gloed uit.

Magnus:
Het magnus is net als het numinus een taal die in de spieren word geschreven. In tegenstelling tot het numinus heeft het magnus invloed op de fysieke/materiële wereld. Ook magnus word in papier opgeslagen om later gebruikt te kunnen worden. Elk spreukenbeeld bezit magnus of een ander fysieke taal. Anders zouden ze namelijk niks kunnen vastpakken en door de vloer zakken. Van magnus kan voorwerpen worden gevormd. Denk hierbij aan netten en touwen. Maar ook aan bijvoorbeeld een scalpel in ziekenhuizen. Magnus kan in principe voor alles in de fysieke wereld gebruikt worden. Ook in een persoon kan het gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afklemmen van bloedvaten door er een verstrikkende magnus zin eromheen te gooien en dat soort dingen. Het magnus straalt een zilveren gloed uit voor mensen die het kennen.

Wrixlan:
Het wixlan is ongeveer hetzelfde als het numinus. Het beïnvloed hetzelfde en je kan er hetzelfde mee doen. Alleen zitten er een paar kleine verschillen in. Het wrixlan kan niet goed tegen licht. Vooral zonlicht en licht van lampen, kaarsen enzovoort kan het niet tegen. Als het blootgesteld word aan dit licht dan verbrand het al snel. Oftewel spreuken in het wrixlan zijn overdag nutteloos. In plaats van papier word het wrixlan bewaard op huid. Levende huid dan wel. Het schrijven gaat dan ook in de huid (net als een tattoo) en niet in de spieren. Na het schrijven moeten de zinnen van de huid af getrokken worden. Wat in het begin een nogal pijnlijke ervaring kan zijn. Totdat je eraan gewend raakt. In de avond is wrixlan alleen wel heel krachtig, krachtiger dan het numinus. Het wrixlan is een taal die voor de een makkelijk en voor de ander moeilijk te leren zijn. Mensen die niet in het numinus en magnus kunnen schrijven omdat ze daar altijd spelfouten in maken kunnen vaak wel makkelijk in het wrixlan schrijven omdat het een veel logischere taal is. Alleen mensen die het numinus en magnus gewend zijn vinden het wrixlan wel lastig. Omdat het een hele andere taal is. Het heeft een totaal andere manier van schrijven die hun niet kunnen bevatten. Het straalt een paarsige gloed uit.

Pithan:
Het pithan is de tegenhanger van het magnus. Met andere woorden het beïnvloed de materiële wereld en kan voor dezelfde dingen gebruikt worden als het magnus. Maar het heeft dezelfde verschillen dat het wrixlan met het numinus heeft. Pithan kan niet tegen licht, word geschreven en opgeslagen in de huid en dergelijke. Het straalt een donkerpaarse gloed uit.

De druïde taal:
De taal van de druïde is de taal van de natuur. Deze taal kan gebruikt worden om planten en dergelijke te helen/verzorgen. Het kan ze zelfs maken. Wie de taal beheerst heeft de natuur aan hun zij. Van planten en bomen tot aan de aarde. Is het natuurlijk dan kan het beïnvloed worden. Deze taal word gemaakt in de stembanden en om de runen te kunnen gebruiken moet je kunnen praten. Word je om de een of andere manier verhinderd om te praten dan kan je de runen niet de wereld in sturen. De druïde taal word opgeslagen in hout. De runen hebben een groenige gloed.

De taal van de smid:
Deze taal word gebruikt om metaal te bewerken. Het kan metaal vervormen, scherp maken, stomp maken en noem maar op. De runen worden gemaakt in de spieren van de armen en het heeft een doffe grijze gloed. De runen worden opgeslagen in metaal.

De priestertaal:
De priestertaal beïnvloed de lucht en wind. Als er runen in stof komen dan kan door middel van de runen ook de stof gemanipuleerd worden. Het kan voor windstoten zorgen en kan gebruikt worden om mee te vliegen. De runen van deze taal zijn alleen zo ontzettend kwetsbaar dat ze al snel vervagen als ze in de open lucht komen. Hierom worden de runen eigenlijk altijd meteen opgeslagen zodat ze tenminste bewaard worden en nog bruikbaar blijven. De runen worden opgeslagen in stof. Het schrijven van de priestertaal gaat anders dan andere talen. Dit komt omdat de runen door de spieren in het hart worden geschreven. Hierna worden de runen door het bloed naar de longen vervoerd waarna ze uitgeademd worden. Dit gebeurt altijd en kan niet gecontroleerd of gestopt worden. Een schrijver in deze taal draagt dan ook vaak een lap stof voor de mond waar de runen meteen in verdwijnen nadat ze uitgeademd worden. Anders gaan ze gewoon op in de lucht. Om te kunnen vliegen gebruiken de schrijvers een grote lap stof die ze manipuleren en vervormen. Met de lucht uit de runen houden ze dan de stof in de lucht. Deze taal heeft een bruine gloed.

De pyrorunes:
De pyrorunes is een taal die invloed heeft op het element vuur. Denk hierbij aan het maken van bommen, vuurwerk, licht en natuurlijk vuur. De runen worden opgeslagen in glazen flesjes en worden gemaakt in de longen. Deze taal heeft een vuurrode gloed. De pyrorunes zijn voor iedereen zichtbaar, ook voor mensen die het niet kennen.

Hydronic:
Als laatste heb je het Hydronic, een taal die het element water kan beïnvloeden. Net als de pyrorunes worden de runen van het Hydronic in glazen flesjes opgeslagen en gemaakt in de longen. Het kan oplichten net als de pyrorunes. Alleen straalt het dan een witblauw licht uit en de pyrorunes stralen een oranjerood licht uit. Het hydronic is heel erg effectief tegen de pyrorunes. Het straalt een blauwe gloed uit en is zichtbaar voor iedereen.

~~~~Het verhaal~~~~

Er is een oorlog op komst. Een tussen mensen die voor de talen zijn en mensen die ertegen zijn. Een elke kant heb je hogere, machtigere wezens. Namelijk de goden aan de kant voor magie en verdeling. En de demonen aan de kant tegen magie en voor gelijkheid.
Wat gaat er gebeuren? Welke kant wint de oorlog? Zal er veel veranderen? Dat bepalen wij allemaal.

Regels:
- gewone ff regels
- geen dramaqueens (of kings)
- Niemand is oppermachtig. Zelfs de goden en demonen niet. Iedereen kan dood gaan.

~Zo dat was even een inleiding x3 ik hoop dat het niet een beetje te veel is.~

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   di aug 26 2014, 21:37

Rue
Rue
Naam: Rue Page
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouw
Rol: Canonist
Ziel: Eerst god, nu demon. Naam: Karbris, god van de Hoop.
Relatie met: //
Biografie:
Rue was eerst een gewoon meisje, maar ze had een contract gesloten met een god voor een canonist te worden. De god heette Kardris en was de god van de Hoop. Alleen naarmate Kardris langer in Rue aanwezig was, hoe corrupter hij werd door de haat- en sombere gevoelens die Rue wel eens heeft. Nu is de god helemaal corrupt geworden en veranderd naar een demon. Als Rue handeld uit haat en woest word, neemt Kardris haar lichaam over. Haar ogen gloeien dan felwit op en haar stem is vervormd tot een angstaanjagende mix van een vrouwenstem en een mannenstem. Als ze in die trans is, kan niemand haar stoppen en vernietigd ze eerst wat haar haat heeft aangewakkerd en vervolgens richt ze zich op ieder ander die ze als een dreiging ziet.
Zo keerde ze zich eens tegen haar familie en doodde ze. Verscheurd door pijn en verdriet door wat ze had gedaan, rende ze weg en sloot zich af in het woud. Denkende van zichzelf als een monster die het niet verdiend om onder de mensen te zijn.

Minali
Naam: Minali (artiest)
Leeftijd: 9
Geslacht: Vrouw
Rol: Wezen van het Woud
Menselijke vorm: Anthro
Relatie met: //
Biografie:
Minali is het Wezen van het Woud, een heel mysterieus wezen die door bijna niemand word gezien. Ze schijnt over uitzonderlijke krachten te beschikken en het woud te kunnen vormen naar wat zij wil. Doordat er natuurlijk magiërs zijn die haar krachten willen beschikken, word er op haar gejaagd. Niet dat die jachten succesvol zijn. Negen van de tien keer komen de jagers niet meer terug, dat komt door de illusies die Minali op hen legt via het woud. Ze weet ook van het meisje die tussen de bomen leeft en heeft al een paar keer bij haar boomhut gestaan, nieuwsgierig naar wie dat meisje is aangezien ze een krachtige duistere magie in haar buurt opmerkte, maar iedere keer als ze dan naar buiten kwam verdween Minali uit voorzorg dat ze anders gezien zou worden.
Ze heeft een heel vriendelijk en zachtaardig karakter, maar ze is ook nieuwsgierig. Dikwijls zit ze aan de rand van haar woud om te zien hoe de magiërs, de magistra's, de mensen en al de andere wezens die buiten haar woud leven, leven. Ze is dan in haar anthro vorm, omdat ze zo zich beter kan verbergen.


Laatst aangepast door Crosshairs op di aug 26 2014, 23:00; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   di aug 26 2014, 22:23

Naam: Nicodemus Weal
Leeftijd: 22
Geslacht: Man
Rol: Magiër.
Biografie:
Nicodemus is al sinds jongs af aan goed in het schrijven van spreuken. Door een ongeluk, of eigenlijk een aanval van een demon, is hij zijn vermogen om te spellen kwijt geraakt. Hij werd toen als een kakograaf gezien terwijl hij het eigenlijk niet is. Hij heeft de rest van zijn leven voor een magister gewerkt en probeerde over zijn kakografie te komen. Het lukt hem inmiddels wel om spreuken zonder fouten te maken maar dat duurt wel even en hij moet zich er heel erg voor concentreren. Alleen als hij een taal aanraakt met zijn handen dan gooit hij meteen de hele structuur in de war. Nu word hij door magistraten en demonen opgejaagd. De demonen willen hem aan hun kant en de magistraten denken dat hij slecht is en willen hem dus vermoorden.
Talen die hij kan: Het Numinus en Magnus (hier maakt hij fouten in tenzij hij zich concentreerd), Wrixlan en Pithan (Kan hij wel foutloos schrijven en gooit het ook niet door de war.) Door de demon die hem vervloekte heeft hij ook inzicht gekregen in de oertaal. Doordat hij deze nu kan zien en schrijven gooit hij het ook door de war. Alles in de wereld is opgebouwd uit de oertaal. Zelfs mensen. Hierdoor kan hij dingen en mensen vreselijk verminken of zelfs vermoorden door een simpele aanraking.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   zo aug 31 2014, 19:00Na het grote gevecht in sterrenstee was hij gevlucht. De demon was even verslagen maar nog steeds niet dood. En hij werd ook nog gezocht door de magistraten. Iedereen wou hem hebben. De demon wou dat hij de oorlog zou leiden en de magistraten wouden hem vermoorden omdat ze dachten dat hij slecht was. Hij kon nergens meer heen zonder dat er wel een bericht was dat hij gezocht werd. Dus het enige wat hem resteerde was te vluchten en te schuilen. Op dit moment was hij in een kleine bar een stuk verwijderd van sterrenstee. Daar was gelukkig nog niet het nieuws aangekomen en al zou het wel aankomen ze veroordeelde mensen daar niet. Hij zat aan de bar met wat drinken en zat te denken aan waar hij hierna heen zou gaan. Hij kon in ieder geval niet hier blijven. Dat wist hij zeker. Hoe langer hij ergens bleef des te groter was de kans dat de demon of een van zijn minions hem vond. In beweging blijven was gewoonweg de enige optie.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   zo aug 31 2014, 19:26


Bang rende ze het woud door, bladeren opzij duwend als ze in de weg zaten en soms sloegen ze in haar gezicht. Waar ze voor wegrende? Voor iets waar ze niet van kon wegrennen De demon die ze in zich had. Hij had haar familie vermoord ... Kardris, de god van de hoop ... hij had haar familie vermoord. Eigenlijk gaf ze zichzelf er ook wel de schuld van. Het was door haar dat Kardris in een demon was veranderd. Eén ding wist ze zeker, ze wilde zich nooit meer onder de mensen bevinden. Bang dat ze nog anderen pijn zou doen of doden.


Haar oren gingen een beetje naar achteren toen ze een duistere aura in haar woud opmerkte en brieste even. Nieuwsgierig wat er nu in haar woud was beland, liep ze de richting uit van waar de aura vandaan kwam. Ze was heel erg op haar hoede, aangezien het iets gevaarlijks kon zijn. Zacht klonken haar hoeven op de grond, haar oren spitsten zich op ieder klein geluidje dat er te horen was en uiteindelijk hoorde ze geluiden van een meisje dat rende. Ze vroeg zich af wat een meisje in zo'n woud als deze moest, het leek er niet op alsof ze hier was om te jagen. Het leek eerder alsof ze ergens voor wegrende.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   ma sep 08 2014, 01:44Hij zat al een tijdje aan de bar toen er ineens een man kwam en hem even aankeek. 'De schrijver van de nacht?' Vroeg de man hem aarzelend na een tijdje. Nicodemus knikte en antwoordde met: 'Verslaat het licht.'
De man gaf hem een boek met een leren kaft aan. Nicodemus nam het boek dankbaar aan en legde het voor hem op de bar neer. De man verdween weer in stilte. Met een glimlach keek hij naar het boek voor hem. Hij had met een paar van zijn vrienden, kobolden, afgesproken dat als ze informatie moesten uitwisselen dat ze het dan het beste door boeken konden doen. En aangezien ze vaak ver van elkaar waren hadden ze een code bedacht. De kobolden zouden die dan aan mensen doorgeven samen met een boek dat voor nicodemus was bestemd. Hij bekeek het boek en gleed met zijn hand over de kaft heen. Er kwam een verborgen paarse tekst naar boven op het moment dat hij het boek aanraakte. "Sterrstee verlaen. Demn grauw ed dorkruit. Soor opgakt van ju. Gevar!" Lazen de runen vertaald. De tekst had duidelijk al te verduren gehad en was al bezig met oplossen. Het pithan, waar deze runen in geschreven waren, was dan ook niet gemaakt om in leer opgeslagen te worden. En met de zon buiten ging het afbreken en vervagen nog sneller. Gelukkig dat het leer de runen wel beter vasthielden dan een andere stof omdat het eigenlijk in levend huid opgeslagen werd. En leer is daar de dichtste vervanger voor dan wat dan ook.
'Verdomme! Is hij al voorbij grauw eind? Wanneer laat hij mij nou is met rust!?' Mompelde hij tegen zichzelf. 'Er zit niks anders op..' Zei hij met een zucht. Hij rekende bij de barman af en liep de kroeg uit. Buiten begon hij weg te rennen. Richting de spyrische wouden. Dat was nu de enige kant die hij op kon. Tenminste met sterrenstee en grauw eind aan de andere kant en de demon.. Waren de wouden zijn enige keuze.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   ma sep 08 2014, 11:58


Plots bleef ze met haar voet haken achter een uitstekende wortel en viel op de grond. Het deed pijn, maar dat was niet de reden dat ze huilde. 'Het spijt me zo, Kardris ...' zei ze snikkend. Ze schrok toen ze iets achter haar hoorde en draaide zich gelijk om, waardoor ze een vreemde mix tussen een paard en een tijger zag staan kijken naar haar. 'Wat ... wat ben jij? Wat moet je van me?' vroeg ze en kroop naar achteren met angstige ogen.


Rustig stond ze te kijken naar het witharige meisje en bewoog niet. 'Ik zal je geen kwaad doen.' sprak ze via een gedachtenlink in het meisje haar hoofd. Het kind schrok daar duidelijk van en keek verward rond zich. 'Ik sta hier, kind.' sprak ze. Het meisje keek langzaam weer terug naar Minali. Ze leek nog steeds niet op haar gemak, dus bleef Minali staan terwijl ze haar ogen op het meisje gericht had.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   ma sep 08 2014, 21:59Na een tijd rennen kwam hij in een dicht bebost gebied. Het duurde nu niet lang eer er een paar duistere schimmen naast hem rende. Eerst schrok hij nog van ze maar nu niet meer. Hij was nou wel gewend dat zijn vrienden hem opzochten als ze dat konden. De kobolden die hem gewaarschuwd hadden renden nu langs hem heen onder de beschermende bladeren van de bomen. Net als de taal die nicodemus kon schrijven waren de kobolden gevoelig voor licht. Ze verbranden dan heel snel. Net als albinos eigenlijk.
Na een tijdje dacht hij vaag iets te horen. Hij schonk er eigenlijk geen aandacht aan maar de kobolden rende ineens weg. Hij volgde de kleine wezens maar naar de bron van het geluid, wat een meisje bleek te zijn. Hij dook meteen achter een boom toen hij het meisje zag en een ander wezen bij haar. 'Wie zijn hun nou weer? En wat is dat wezen? Nog een aanhanger van die demon?' Mompelde hij haast onverstaanbaar.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   ma sep 08 2014, 22:07


Ze keek wat geschrokken op toen ze iets hoorde en spitste haar oren, waarna ze weg rende met lange passen. Er was iemand in de buurt, dus het meisje zou niet alleen zijn. Zij wilde gewoon niet te lang zich tonen aan mensen uit voorzorg dat verhalen over haar dan misschien de dorpen zouden bereiken en dat er weer jagers achter haar aan zouden gaan.


Toen het tijgerpaard wegrende, keek ze het wat verward na. 'Hey! Waar ga je naartoe!' riep ze, maar het dier was al weg. Ze zuchtte en stond toen maar weer op, haar kleding afkloppend van het stof. Haar voet deed wel een beetje zeer van de val, maar dat zou vast wel weer over gaan. Ze keek even rond zich en begon toen te lopen. De pijn in haar voet was zeer onaangenaam en ze mopperde even wat, waarna ze met een hand tegen een boom aanleunde en even voelde waar de pijn nu precies zat.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   za nov 15 2014, 15:14Het wezen rende ineens weg en hij zuchtte van opluchting. Gelukkig was zij niet op hem uit. Na het wezen nagekeken te hebben richtte hij zijn blik weer op het meisje. Hij zag hoe ze een paar stappen zette maar al snel weer stopte en tegen een boom aanleunde. Uit nieuwsgierigheid leunde hij iets naar voren om een duidelijker zicht op het meisje te krijgen. Alleen pakte hij hierbij zonder dat hij het in de gaten had ook de boom vast. Toen hij de stam onder zijn handen voelde bewegen wist hij wat hij had gedaan en dat het ook al te laat was. 'Shit!' Kwam er uit zijn mond en hij trok zijn handen snel weg. Het hielp alleen niet, hij had de runen al aangetast. Nu was het enige wat hij kon doen hopen op dat de boom niet al te veel zou lijden en dat niks anders aangetast zou worden.
Nicodemus had geluk, de boom vervormde alleen maar en kreeg hier en daar een paar takken of bulten erbij. Het was duidelijk te zien dat de boom niet normaal meer was, bijna monsterlijk zach het er zelfs uit, maar het was nog steeds een normale boom. Nog even vervloekte Nicodemus zichzelf, en de demon die hem dit had aangedaan, waarna hij langzaam en voorzichtig naar achteren liep. Het meisje in de gaten houdende.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   za nov 15 2014, 15:34


Ze schrok toen de boom plots begon te vervormen en haalde haar hand ervanaf. Met grote ogen keek ze naar hoe het er nu uit zag. 'Wow ...' wist ze alleen uit te brengen. Lichtjes stond ze op haar pijnlijke voet en keek even rond zich om te zien of er iets in de buurt was dat de boom aangetast zou kunnen hebben. "Er is iemand in de buurt" hoorde ze Karbris plots in haar hoofd zeggen. 'Waar?' vroeg ze. "Achter die boom" Voorzichtig ging ze kijken en zag een man met lange, donkerbruine haren staan. 'Ehm, hallo.' zei ze en keek hem wat verward aan. Had hij haar nu de hele tijd bespied?
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   zo nov 16 2014, 14:56Geschrokken keek hij het meisje aan toen ze hem ontdekt had. Het liefst deed hij nu hetzelfde wat zijn kobold leerlingen al gedaan hadden, wegrennen en in de bosjes verstoppen. Alleen was dat laatste met zijn postuur natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Probleem was alleen dat hij het niet zou kunnen al zou hij het nog zo erg willen, Nicodemus stond verstijfd, niet meer tot wegrennen in staat. 'Hey..' Zei hij zacht, lichte trilling van schrik herkenbaar in zijn stem. Zijn hoofd liep over met allemaal gedachtens. "Wat zou ze wel niet denken? Hoe kan ik weg?" Waren maar een paar van die gedachten.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   zo nov 16 2014, 15:15


Ze zag dat hij was geschrokken, maar dat vond ze ook niet erg vreemd. Eigenlijk vond zij het ook best griezelig wat hij hier nu deed. Het leek erop alsof hij haar de hele tijd had staan bespieden. Met een trillende en zachte stem groette de man haar terug. "Er is iets niet goed aan die man, ik voel vreemde magie bij hem" hoorde ze Karbris in haar hoofd zeggen, waardoor ze meteen op haar hoede was en hem achterdochtig aan keek. 'Kan hij die boom zo vervormd kunnen hebben?' vroeg ze zachtjes aan Karbris, doordat er iemand recht voor haar stond en het als vreemd werd gezien als je begon te praten zonder dat je een gesprekspartner had. "Dat kan heel goed" kreeg ze als antwoord, waardoor ze nog minder op haar gemak naar die man keek en wat naar achteren stapte. Ze had weinig zin in nog meer problemen dan ze al had.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   zo nov 16 2014, 15:35Nicodemus had verwacht dat het meisje hem wel de wind van voren zou geven nu ze hem had ontdekt. Alleen deed ze niks. Hij keek wantrouwend naar het meisje en zag haar iets zeggen. Hij kon niet precies horen wat maar hij zag wel haar lippen bewegen. 'Wacht..' Zei hij wantrouwend. 'Jij hoort toch niet ook bij die demon Typhoon, of wel?' Zei hij met samengeknepen ogen. Langzaam liep hij achteruit want hij weet dat als die typhoon de controle over het meisje had dat het of zo snel mogelijk vluchten was of vechten. En gek genoeg had hij even geen zin meer in vechten.

_________________
We are not our skin.
never understood by others. Forever alone.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   zo nov 16 2014, 15:54


Er verscheen een verwarde frons op haar gezicht toen de man begon over een demon die Typhoon heette. 'Wie is Typhoon?' vroeg ze zachtjes aan Karbris en hij antwoordde met "Ik heb geen idee". Daar had ze ook niet erg veel aan. Ze schudde haar hoofd op wat de man haar vroeg. 'Nee.' zei ze. Natuurlijk ging ze hem ook niet vertellen dat ze wel een canonist was en bezeten was door een andere demon.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Lost Language   

Terug naar boven Go down
 
The Lost Language
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» lost in the world

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: meespeelverhalen-
Ga naar: