forum voor iedereen die van manga en anime houd X3
 
IndexKalenderZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 sao sword art online

Go down 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende
AuteurBericht
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: sao sword art online   do jun 06 2013, 16:23

Een spel, onschuldig als het lijkt, maar plots is het zo onschuldig niet meer.
We zitten in het jaar 2022, en de nieuwste online RPG komt uit; Sword Art Online. Mensen schuiven dagen op voorhand aan, sinds je maar op 2 manieren kan meedoen; je moet een beta tester geweest zijn, en het spel gespeeld hebben voor het uitkwam, of je hebt het spel gekocht, waar er in iedere regio maar maximum 1000 exemplaren verkocht worden. Massaal kopen mensen het spel, omdat het gebruik maakt van een nieuw soort technologie; een neurotransmitter. Dit is een soort helm dat je op moet zetten, die al je hersengolven opneemt, waardoor je je personage uit het spel eigenlijk met je eigen hoofd bestuurd, en dus eigenlijk je eigen personage 'bent'.
De eerste dag sinds het spel begonnen is verloopt heel normaal; spelers leggen contacten op, je hebt een eigen personage met een eigen uiterlijk, eerst wat trainen, nieuwe krachten ontdekken, ... . Maar dan merken de eerste spelers het al op; je kan niet uitloggen. En niet veel later worden alle spelers naar een plein geteleporteerd, waar de lucht bloedrood kleurt, en de maker van het spel even verschijnt. Deze legt uit dat het normaal is dat ze niet meer kunnen uitloggen, dat dat de bedoeling is in het spel. Paniek begint te komen, en mensen denken eraan dat hun helm gewoon af kan gezet worden door iemand buiten het spel, bij hun thuis. Maar de maker lacht het van zich af, en legt uit dat er dan een schock door hun hoofd zou gaan, waarvan ze sterven. En dan komt de slag erdoor; als ze doodgaan in die wereld gaan ze ook dood in de echte wereld. Bovendien kunnen ze er niet weg, tot dat ze alle 100 de verdiepingen voltooid hebben, en dus alle 100 de bazen van elke verdieping verslagen hebben.
Dit alles moeten ze doen door exp bij te krijgen, en hun technieken te beteren. Want healers en magiërs zijn er niet. Ze hebben enkel een wapen, en met hun wapen kunnen ze technieken bijleren, die ze tegen de monsters kunnen gebruiken. Het enige wat ze hierbuiten nog hebben zijn items, alledaagse dingen als stenen om mee te teleporteren of om mee te healen, of speciale items, die bijvoorbeeld een dier van een Beast Tamer kunnen herleven, of zelfs een persoon.
Zullen ze dit allemaal overleven? En zal het hun wel lukken alle 100 de verdiepingen te verslaan?

regels

- maar een beast tamer per persoon
- maar een beta tester per persoon
- je kan technieken leren met je wapens maar dat is dus geen magie ofzo. het zijn gewoon speciale technieken/aanvallen die ze kunnen doen.
- je kan guilds of teams maken
- er zijn skills die je kan leren zoals: koken, smeden, harvesting, farming, tailoring. enzovoort.
- ze hebben in het begin maar 1 wapen.

extra

ze kunnen als wapen een zwaard (in alle vormen en maten), een zeis, klauwen, geweren, pijl en boog, bo staff, of zweep.
de beta testers zijn mensen die het spel getest hebben en weten dus verschillende trucjes om snel door te spelen en overleven. deze mensen zijn vaak degene die snel naar andere delen van het spel gaan terwijl de nieuwe spelers nog aan het trainen zijn in het begin land.

mijn personen:

frau
frau
frau
frau
banner: frau banner
naam: frau
wapen: zeis
bio: hij is een aardige en behulpzame jongen die iedereen wilt helpen mits ze hem niet beledigen of verraden. hij is een van de beta testers geweest maar hij blijft bij de rest en doet alsof hij ook nieuw is. alleen aan zijn vrienden zal hij vertellen dat hij een beta tester is geweest. hij doet dat express omdat  hij weet dat sommige mensen een hekel hebben aan de beta testers omdat ze hun de schuld geven van wat er is gebeurd. hij heeft de voorkeur aan een zeis als wapen en heeft tijdens de beta tijd een zeis heeft bedacht en kunnen maken die niet in het spel hoort. hierdoor is het een one of a kind wapen. hij vind het niet erg dat ze opgesloten zitten in het spel en vreest ook niet het gevaar van dat iemand zijn helm af doet omdat hij alleen leeft en hij had een redelijk saai leven in de echte wereld. dat is ook de grootste reden dat hij toegestemd heeft om een beta tester te worden. hij reist altijd graag met andere mensen.

seth
seth
seth
seth
naam: seth
wapen: klauwen (degene op de plaatjes X3)
bio: hij is heel stil en in zichzelf getrokken persoon. hij is graag alleen en doet alles dus ook liever zelf. hij reist het liefst alleen met zijn wolfpartner. wanneer er iemand anders bij hem in de buurt komt reageert hij kill en afstandelijk. hij is een beast tamer en weet al iets over het spel omdat hij het blog van een beta tester heeft gevolgd. hij keek al een tijd uit naar het spel en heeft er daarom zo veel mogelijk info over gezocht. hij vind het wel jammer dat al die info nog niet genoeg is om het spel beter te begrijpen. hij kent wel wat trucjes enzo maar qua doen en trainen verschilt hij niet veel van een gewone speler.
soul
naam: soul
rol: seth zijn dier.
bio: lijkt veel op seth. afstandelijk, kill en beschermd seth als hij in gevaar is. hij volgt seth echt altijd. hij word snel agressief als iemand seth beledigd.


Laatst aangepast door cursedsoul op do jun 06 2013, 18:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   do jun 06 2013, 16:46

Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Nanaho
Naam: Nanaho Tereja
Gamenaam: Aquaria
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouw
Rol: Beast Tamer
Dier: Shakra
Wapen: Pijl en boog
Oogje op: //
Karakter:
Ze is een lief meisje die graag anderen helpt en voor ze klaar staat. Ze kan soms nogal als een jongen gedragen, dat houd in dat ze niet van make-up en andere meisjesdingen houd. Haar humor ligt in leedvermaak en soms hele flauwe grappen. Als er iemand bijvoorbeeld tegen een paal aan loopt of valt, zal ze die persoon eerst uitlachen en daarna kijken of die in orde is. Door deze dingen, kan ze dus beter met jongens overweg, doordat meiden haar maar vreemd vinden en maar niet willen accepteren. Vooral de diva’s niet. Ze is gek op sieraden, allerlei sieraden, kettingen, armbanden, het maakt niet uit. Ze vind alles leuk. Ze is ook een beetje verlegen en voelt zich zeer ongemakkelijk in ruimtes met veel mensen. Ze is ook behoorlijk gevoelig en raakt snel overstuur als mensen boos op haar worden, maar als mensen die ze niet mag boos op haar worden of ze is niets anders gewend dan dat die personen boos op haar worden, zal het haar weinig schelen. Ondanks dat ze behoorlijk schuw is, is ze behoorlijk fel als ze in een ''hoekje'' gedreven word en krijgt dan toch wel een grote mond. Fysiek geweld gebruiken zal ze niet snel doen, alleen als het echt nodig is.

Natsuno
Natsuno
Natsuno
Naam: Yuuki/Koide Natsuno
Gamenaam: Koiyu
Leeftijd: 15
Geslacht: Man
Rol: Beta speler
Wapen: Sabre
Oogje op: //
Extra: Hij heeft twee verschillende achternamen. Dat komt doordat z'n ouders niet met elkaar zijn getrouwd en alleen samen wonen. Meestal stelt hij zich voor met z'n vader z'n achternaam, Yuuki. Hij heeft er een hekel aan als je hem bij z'n voornaam noemt. Zelfs vrienden mogen dat niet doen.
Karakter:
Natsuno is een kalme en intelligente jongen. Op het eerste gezicht lijkt hij altijd kil, stil en lijkt hem niets te kunnen schelen, maar als je hem als vriend heb is hij aardig, vriendelijk en zorgend. Als hij tegen mobs vecht, neemt hij een verstandige en consequente benadering. Hem onderschatten is de grootste fout die je maar kan maken.

Jim
Jim
Jim
Naam: Jim Hawkins
Gamenaam: Jimbo
Leeftijd: 17
Geslacht: Man
Rol: Speler
Wapen: 45. magnum geweer
Oogje op: //
Karakter:
Jim is een heel avontuurlijk en zorgende jonge knul. Op het eerste gezicht lijkt hij een typische, onbegrepen tiener, onbegrepen en als een complete vreemdelijk naar z'n ouderen. Daarom sluit hij zich ook meestal op in z'n kamer om te gaan gamen, maar het was niet de bedoeling dat hij voor altijd vast zou komen te zitten in de nieuwste game, Sword Art Online. Ondanks het idee dat die er vast zit, maakt het hem niet veel uit. Hij vind het wel fijn. Zo hoeft die in ieder geval niet het gezeur van z'n ouders te horen. In game is die vriendelijk en open. Hij maakt graag vrienden en doet graag quests in groepen samen.


Laatst aangepast door SonofSparda op zo feb 09 2014, 20:49; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   do jun 06 2013, 18:57

ze zijn goed X3
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   do jun 06 2013, 19:10

thank you c:
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Timeless
moderator
moderator
avatar

Aantal berichten : 3307
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : bamboobos

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   vr jun 07 2013, 21:22

Braien
Naam: braien
Gamenaam FireHeart
Leeftijd: 19
Geslacht: man
Rol: Beta speler
Wapen: zwaard (duel blade)
oogje op: meisjes
karakter: Braien weet veel over het smeden van wapens en is de grapjes van de rest hij vraagt veel om aandacht en denkt dat hij alles beter kan. Hij valt vrij snel op meisjes en is vaak verlieft op hen. Braien word vrij snel boos en dan wil je niet bij hem in de beurt zijn want dan kan hij zelfs zijn beste vriend vermoorden. braien is wonderbaarlijk heel goed in het smeden van dingen.
Terug naar boven Go down
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   vr jun 07 2013, 21:38

is goed X3
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 17:49

we kunnen wel alvast beginnen. als er meer mensen mee willen doen dan kunnen ze altijd inspringen. nog een laatste ding: de beast tamers hebben hun dier niet meteen vanaf het begin omdat ze dan pas net spelen. vanaf het moment dat je gaat vechten met beesten dan kan je er één tamen, je mag zelf kiezen wanneer dat is. en later in het verhaal mogen ze ook andere wapens hebben. maar in het begin hebben ze er maar één.

we beginnen op het plein waar ze net is verteld dat ze niet weg kunnen en als ze in het spel doodgaan dat ze dan in het echt ook doodgaan enz. ook is hun uiterlijk nu veranderd naar hoe ze eruit zien in het echt.hij was iets geschrokken door wat er allemaal verteld was en wist dat het serieus was omdat het bij de beta spelers niet zoiets was geweest. gelukkig hoefde hij zich nergens zorgen om te maken want hij kende het spel al goed en snel zou hij zijn geliefde one of a kind wapen weer krijgen. hij bleef rustig wachten op het plein om andere spelers te kunnen helpen en kijken of er iemand was die met hem mee wou reizen. toen hij op de verzamelsteen keek zag hij al wat namen verschijnen van spelers die zo snel mogelijk weg wouden of gingen trainen. hij wist nu dat als er iemand kwam die met hem mee wou reizen dat hij diegene zou beschermen.hij had alles gevolgd vanaf het dak van een gebouw en zat er nog steeds rustig op. hij zag allemaal mensen die zo snel mogelijk het dorp uit rende en ook al namen van overledenen komen. om zich heen kijkende zag hij een kraampje met wapens, waartussen ook een paar mooie klauwen lagen. toen hij zag dat al meer mensen naar de klauwen keken rende hij snel over de daken en sprong voor de mensen op de grond. 'die zijn van mij!' siste hij naar de rest en hij betaalde de man het geld voor de klauwen. toen hij ze had betaald pakte hij de klauwen en deed ze om. daarna rende hij weg een huis in om weer naar de daken te kunnen komen. eenmaal weer op de daken liep hij rustig richting het plein en ging daar op de daken stil staan. "die klauwen hebben me wel meteen blut gemaakt. maar nu ben ik tenminste van die begin wapens af." dacht hij in zichzelf.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 19:39


Ze had geschrokken en met tranen in haar ogen staan luisteren naar dat er aan hen verteld werd dat ze gevangen waren in dit spel en niet meer terug konden gaan, tenzij ze het spel wonnen. Eigenlijk had ze nooit een online spel lang genoeg gespeeld om 'm uit te kunnen spelen, dus ze wist niet of ze het zou redden. Met een zuchtje keek ze naar de grond toen de stem weg was en richtte haar blik toen op. Meerdere spelers stonden er en ze waren allemaal even geschokt als zij was, er verschenen zelfs namen van spelers die al overleden waren. Ze moest zich nu gaan concentreren op het uitspelen van het spel om eruit te kunnen. Ze had al een leuk doel voor ogen, aangezien ze de klasse ''Beast Tamer'' had gekozen. Bij een bepaald level, kon ze een dier temmen. Ze besloot om daar maar naar uit te kijken. Er stond een jongen op de verzamelsteen, dat zag ze toen ze haar blik op had gericht. Hij stond daar alleen maar. Hij maakte ook geen aanstalten om te beginnen met het spel. Er verscheen een onbegrijpende frons op haar gezicht en ze liep naar hem toe. 'Waarom begin je niet met het spel?' vroeg ze de jongen en keek even omhoog naar z'n spelersnaam. Hij heette blijkbaar Frau.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 19:53hij keek even op toen er een meisje naar hem toe kwam lopen. 'ik kijk eerst wat andere gaan doen. en als ik iemand kan helpen dan ga ik dat ook doen.' antwoordde hij op haar vraag. 'en ik wacht even tot ik mijn beginnerwapens kan ruilen voor een beter wapen.' zei hij rustig. hij keek even naar haar haar en zag dat ze als gamenaam "aquaria" had ingevuld. 'hoe heet je? als ik het vragen mag.'hij had alles gevolgd vanaf het dak van een gebouw en zat er nog steeds rustig op. hij zag allemaal mensen die zo snel mogelijk het dorp uit rende en ook al namen van overledenen komen. om zich heen kijkende zag hij een kraampje met wapens, waartussen ook een paar mooie klauwen lagen. toen hij zag dat al meer mensen naar de klauwen keken rende hij snel over de daken en sprong voor de mensen op de grond. 'die zijn van mij!' siste hij naar de rest en hij betaalde de man het geld voor de klauwen. toen hij ze had betaald pakte hij de klauwen en deed ze om. daarna rende hij weg een huis in om weer naar de daken te kunnen komen. eenmaal weer op de daken liep hij rustig richting het plein en ging daar op de daken stil staan. "die klauwen hebben me wel meteen blut gemaakt. maar nu ben ik tenminste van die begin wapens af." dacht hij in zichzelf.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 22:42


'E-eh, oké.' zei ze zacht, toen die zei dat die keek wat de anderen gingen doen en als hij iemand kon helpen hij dat ook ging doen. 'Oh, dan wacht ik wel samen met je!' zei ze op dat hij zei dat die wachtte tot die z'n beginwapens kon inruilen voor betere wapens. Betere wapens zag ze wel zitten dan deze zwakke beginwapens. 'Ehm, mijn naam is Nanaho.' vertelde ze zonder aarzeling. Ze was wel wat verbaasd dat iemand geïnteresseerd was in haar echte naam. Dat had ze nog nooit meegemaakt in andere MMORPG die ze had gespeeld.


Met grote ogen en open mond had hij geluisterd naar de stem die zei dat ze gevangen zaten in sao tot ze het spel hadden gewonnen. 'Nou, dat is lekker.' zei hij met een zucht en keek even rond zich naar de andere spelers. Iedereen was nog overrompeld door het nieuws en dwaalden een beetje rond. Sommigen die samen het spel waren gaan doen, waren er druk met elkaar over in gesprek. Had hij één van z'n vrienden maar gevraagd om aan dit spel mee te doen. Nu was hij helemaal alleen. Na nog een paar momenten rond gekeken te hebben, liep hij de stad in, op zoek naar quests.


Hij zuchtte toen die het nieuws hoorde van de stem, maar een ergere reactie gaf hij er niet op. Met een emotieloze uitdrukking op z'n gezicht, stapte hij weg van het steegje waar hij vanuit naar de nieuwe spelers keek. In z'n hoofd was hij druk bezig met dat hij niet meer weg kon, als hij het niet zou winnen. Het zat hem toch niet erg lekker, maar dat liet hij aan de buitenkant niet merken. Hij toonde z'n gevoelens nooit aan de buitenwereld. Hij vond dat dat alleen maar moeilijkheden met zich meebracht en onnodige aandacht.


Laatst aangepast door WolfofMibu op zo jun 16 2013, 23:23; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 22:56'aangenaam nanaho. gezellig dat je samen wilt wachten.' zei hij met een glimlach. 'ooh en mijn naam ken je al.' zei hij en hij wees boven zijn hoofd waar "frau" stond. hij bleef rustig wachten omdat hij wist dat zijn wapen nog geüpload moest worden. dus wachtte hij op een sein dat het zover was en dan maar zo snel mogelijk naar de plek van zijn zeis gaan.hij keek nog even rond zich en rende toen maar richting de wildernis. eenmaal daar begon hij met trainen en wennen aan zijn nieuwe wapens.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 23:19


Ze knikte met een grinnik toen die zei dat ze z'n naam al wist en omhoog wees naar z'n gebruikersnaam. 'Ik heb liever niet dat iedereen in deze game mijn echte naam weet, vandaar Aquaria.' zei ze met een glimlach. 'Hm, eh. Hoe kan je je beginwapen omruilen naar een betere?' vroeg ze hem toen. Hopelijk kon hij het haar uitleggen. Ze vond het wel vreemd dat die iets wist wat zij niet wist, aangezien dit spel net uit was.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   zo jun 16 2013, 23:32'niet veel mensen verwachten dat een man frau heet dus ik kan gewoon mijn naam gebruiken zonder dat mensen het merken.' zei hij met een glimlach. toen ze aan hem vroeg waar je wapens kon omruilen glimlachte hij naar haar. 'voor zover ik weet kan je wapens krijgen van monsters en quests. of je moet ze kopen, sommige mensen kunnen wapens maken met smeden maar dat is het enige, denk ik.' zei hij kalm. er was een ping geluid te horen en de lucht kleurde rood. 'het spel is vollodig hersteld. alles is nu beschikbaar en werkzaam.' hoorde je uit het niets. daarna kleurde de lucht weer blauw. 'zullen we?' vroeg hij aan nanaho.hij negeerde de aankondiging en ging weer verder met trainen.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
FrostWolfChieftain
Admin
avatar

Aantal berichten : 522
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Rijnsburg

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   ma jun 17 2013, 00:17


Ze zei maar niets over z'n naam, omdat ze hem niet wilde beledigen. Ze knikte op z'n uitleg hoe ze nieuwe wapens kon krijgen. 'Oh, dus eigenlijk net als ik elke andere MMORPG.' zei ze met een glimlach. Toen ze een stem hoorde zeggen dat het spel weer volledig was hersteld en dat alles nu weer beschikbaar en werkzaam was, keek ze op. Ze hoorde Frau vragen of ze gingen en richtte haar blik weer terug op hem, waarna ze knikte. 'Ja.' zei ze en liep naar hem toe.
Terug naar boven Go down
http://bloodnale.deviantart.com/
Lupus_arctos
Admin
avatar

Aantal berichten : 546
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : A den in the snowy white fields of canada.

BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   ma jun 17 2013, 00:55hij glimlachte naar haar en pakte haar hand vast. 'kom, voordat alle goede wapens weg zijn.' zei hij en hij trok haar mee naar een kraampje in een achterbuurt van de stad. daar waren gelukkig niet veel mensen. 'heeft u de nieuwe wapens?' vroeg hij zacht aan de verkoper. de man knikte en haalde van achteren een grote zeis tevoorschijn. 'dank u.' zei hij kalm en hij nam de zeis aan. nadat hij de zeis pakte keerde hij zich weer naar nanaho. aangezien hij zijn wapen niet hoefde te betalen had hij aardig wat goud over. 'zie je er iets leuks tussen liggen? dan betaal ik het wel.' zei hij met een glimlach. hij wist anders toch niet waar hij het goud aan uit moest geven.hij negeerde de aankondiging en ging weer verder met trainen.
Terug naar boven Go down
http://cursedsoul.forumaction.net
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: sao sword art online   

Terug naar boven Go down
 
sao sword art online
Terug naar boven 
Pagina 1 van 10Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
cursedsoul forum :: verhalen :: meespeelverhalen-
Ga naar: